M Mügü Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #183 Hulya034' Alıntı: Abla ihtimal mi vardı öyle dedin. Genişletmek için tıkla ... kız sana demedim zülahaya dedim dizideki
Hulya034' Alıntı: Abla ihtimal mi vardı öyle dedin. Genişletmek için tıkla ... kız sana demedim zülahaya dedim dizideki
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #184 Mügü' Alıntı: kız sana demedim zülahaya dedim dizideki Genişletmek için tıkla ... Hamile değilmiş sevimdim dedin abla
Mügü' Alıntı: kız sana demedim zülahaya dedim dizideki Genişletmek için tıkla ... Hamile değilmiş sevimdim dedin abla
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #185 Hulya034' Alıntı: Hamile değilmiş sevimdim dedin abla Genişletmek için tıkla ... Onu soruyorum ben bana mı dedin diye. Bi de bişi sorcam bugün ağzıma 2 kere mide öz suyum geldi o neden olur
Hulya034' Alıntı: Hamile değilmiş sevimdim dedin abla Genişletmek için tıkla ... Onu soruyorum ben bana mı dedin diye. Bi de bişi sorcam bugün ağzıma 2 kere mide öz suyum geldi o neden olur
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #186 Bişi daha dicem bugün kanamam yoktu hatta gece gelmemiş silince kahve geldi şimdi gene kan o neden oluyo ya @SadmiN @Mügü @Likapam
Bişi daha dicem bugün kanamam yoktu hatta gece gelmemiş silince kahve geldi şimdi gene kan o neden oluyo ya @SadmiN @Mügü @Likapam
Likapam Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #187 Hulya034' Alıntı: Bişi daha dicem bugün kanamam yoktu hatta gece gelmemiş silince kahve geldi şimdi gene kan o neden oluyo ya @SadmiN @Mügü @Likapam Genişletmek için tıkla ... Adetin bitiminde olur canım sıkıntı yapma
Hulya034' Alıntı: Bişi daha dicem bugün kanamam yoktu hatta gece gelmemiş silince kahve geldi şimdi gene kan o neden oluyo ya @SadmiN @Mügü @Likapam Genişletmek için tıkla ... Adetin bitiminde olur canım sıkıntı yapma
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #188 Likapam' Alıntı: Adetin bitiminde olur canım sıkıntı yapma Genişletmek için tıkla ... Normal midir
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #190 Hamilelikten ötürğ hormonlarom yüksek oldugundan ötürü adet kanamam ağrısız geçmiş olabilir mi