H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #173 Mügü' Alıntı: bence de gelir alıştık artık ona hamile değilmiş sevindim Genişletmek için tıkla ... Abla ihtimal mi vardı öyle dedin.
Mügü' Alıntı: bence de gelir alıştık artık ona hamile değilmiş sevindim Genişletmek için tıkla ... Abla ihtimal mi vardı öyle dedin.
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #175 Likapam' Alıntı: Kız yok kimse sana hamilesin demedi Genişletmek için tıkla ... Hamile değilmiş ona sevindim dedi demek ki önceden ihtimal verdi
Likapam' Alıntı: Kız yok kimse sana hamilesin demedi Genişletmek için tıkla ... Hamile değilmiş ona sevindim dedi demek ki önceden ihtimal verdi
Likapam Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #176 Hulya034' Alıntı: Hamile değilmiş ona sevindim dedi demek ki önceden ihtimal verdi Genişletmek için tıkla ... Hepimiz en başından beridir söylüyoruz canım hamile değilsin diye ama sen hep bi yerlerde okuyup kafaya taktığın için o yüzden öyle söyledi
Hulya034' Alıntı: Hamile değilmiş ona sevindim dedi demek ki önceden ihtimal verdi Genişletmek için tıkla ... Hepimiz en başından beridir söylüyoruz canım hamile değilsin diye ama sen hep bi yerlerde okuyup kafaya taktığın için o yüzden öyle söyledi
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #177 Haaa anldım abla. Bu ay çok şükür yoğun geldi. Bugün bile pıhtı geldi. Artık bitmeye başladı ama
M Mügü Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #180 @Hulya034 kız sen tam kotelliksin ha vallah hamile değilsin senin yüzünde banlancagim adminler den