Sevimli cadı Daimi Üye Üye 23 Aralık 2016 #71 Canım resim net değil çıkıntıyla ilgili bir iz yok değerlendirme yapamıycam. Elinde başka resim varsa yükle.
Canım resim net değil çıkıntıyla ilgili bir iz yok değerlendirme yapamıycam. Elinde başka resim varsa yükle.
S Sezer.91 Yeni Üye Üye 23 Aralık 2016 #72 Merhaba banada yardimci olursaniz cok sevinirim Moderatör tarafında düzenlendi: 23 Aralık 2016
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 23 Aralık 2016 #73 merhaba senin bebeğin kız gibi görünüyor tam net değil resim
S Sezer.91 Yeni Üye Üye 23 Aralık 2016 #74 Teşekkür ederim de buda farkli bi resim burada nasıl acaba Moderatör tarafında düzenlendi: 23 Aralık 2016
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 23 Aralık 2016 #75 Canım görsel net değil.İlk sayfadaki gibi olması lazım. Işıkta çokmu tuttunuz resimi ondan dolayı netliği bozulmuş olabilir.
Canım görsel net değil.İlk sayfadaki gibi olması lazım. Işıkta çokmu tuttunuz resimi ondan dolayı netliği bozulmuş olabilir.
P Pnrglr Yeni Üye Üye 24 Aralık 2016 #76 Sevimli cadı' Alıntı: Canım resim net değil çıkıntıyla ilgili bir iz yok değerlendirme yapamıycam. Elinde başka resim varsa yükle. Genişletmek için tıkla ... Baska yok maalesef 🙁 cok teşekkür ederım. Umarım ıkı hafta sonra ogrenırım sabredıcem artık 🙂
Sevimli cadı' Alıntı: Canım resim net değil çıkıntıyla ilgili bir iz yok değerlendirme yapamıycam. Elinde başka resim varsa yükle. Genişletmek için tıkla ... Baska yok maalesef 🙁 cok teşekkür ederım. Umarım ıkı hafta sonra ogrenırım sabredıcem artık 🙂
P Pnrglr Yeni Üye Üye 24 Aralık 2016 #77 Sevimli cadı' Alıntı: Canım resim net değil çıkıntıyla ilgili bir iz yok değerlendirme yapamıycam. Elinde başka resim varsa yükle. Genişletmek için tıkla ... Baska yok maalesef 🙁 cok teşekkür ederım. Umarım ıkı hafta sonra ogrenırım sabredıcem artık 🙂
Sevimli cadı' Alıntı: Canım resim net değil çıkıntıyla ilgili bir iz yok değerlendirme yapamıycam. Elinde başka resim varsa yükle. Genişletmek için tıkla ... Baska yok maalesef 🙁 cok teşekkür ederım. Umarım ıkı hafta sonra ogrenırım sabredıcem artık 🙂
C Cerenfly Forum Okuru 24 Aralık 2016 #78 Merhaba Benim bebişim burda 11 hafta 6 günlük sizce nedir cinsiyeti şimdi 16 hafta 3 günlüğüz Azda kalınca öğrenmeye sabirsizlandim Moderatör tarafında düzenlendi: 24 Aralık 2016
Merhaba Benim bebişim burda 11 hafta 6 günlük sizce nedir cinsiyeti şimdi 16 hafta 3 günlüğüz Azda kalınca öğrenmeye sabirsizlandim
S Sezer.91 Yeni Üye Üye 24 Aralık 2016 #79 Burda belli mi peki Ekli dosyalar 20161223_220647-1.jpg 390,7 KB · Görüntüleme: 868
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 24 Aralık 2016 #80 Cerenfly' Alıntı: Merhaba Benim bebişim burda 11 hafta 6 günlük sizce nedir cinsiyeti şimdi 16 hafta 3 günlüğüz Azda kalınca öğrenmeye sabirsizlandim Ekli dosyayı görüntüle 72855 Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım senin bebeğin kız çok belli cinsiyeti hakkınızda hayırlısı olsun 😉
Cerenfly' Alıntı: Merhaba Benim bebişim burda 11 hafta 6 günlük sizce nedir cinsiyeti şimdi 16 hafta 3 günlüğüz Azda kalınca öğrenmeye sabirsizlandim Ekli dosyayı görüntüle 72855 Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım senin bebeğin kız çok belli cinsiyeti hakkınızda hayırlısı olsun 😉