Sevimli cadı Daimi Üye Üye 17 Aralık 2016 #51 Mutlaka yaz bakalım bu nub teorisi ile kaç kişinin bebeğinin cisniyeti tutucak 🙂
E Eslemimmm Yeni Üye Üye 17 Aralık 2016 #52 Sevimli cadı' Alıntı: Mutlaka yaz bakalım bu nub teorisi ile kaç kişinin bebeğinin cisniyeti tutucak 🙂 Genişletmek için tıkla ... Tamam mutlaka yazacağım arka sayfada 11+2 haftalık resmi de mevcut ona bi arkadaşımız yorum yapmıştı bir de sizden o resime de yorum alabilir miyim
Sevimli cadı' Alıntı: Mutlaka yaz bakalım bu nub teorisi ile kaç kişinin bebeğinin cisniyeti tutucak 🙂 Genişletmek için tıkla ... Tamam mutlaka yazacağım arka sayfada 11+2 haftalık resmi de mevcut ona bi arkadaşımız yorum yapmıştı bir de sizden o resime de yorum alabilir miyim
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 17 Aralık 2016 #53 O resimde çok belli değil ama yine erkek olduğunu düşünüyorum 🙂
E Eslemimmm Yeni Üye Üye 17 Aralık 2016 #54 Ts Sevimli cadı' Alıntı: O resimde çok belli değil ama yine erkek olduğunu düşünüyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... Tamam canım teşekkür ederim inşallah tutar tahminin bir kızım var hayırlısıyls bi de oğluşum olur inşallah
Ts Sevimli cadı' Alıntı: O resimde çok belli değil ama yine erkek olduğunu düşünüyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... Tamam canım teşekkür ederim inşallah tutar tahminin bir kızım var hayırlısıyls bi de oğluşum olur inşallah
S Sultanb Yeni Üye Üye 17 Aralık 2016 #55 Bende tahmin istiyorum. Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Aralık 2016
S Sultanb Yeni Üye Üye 17 Aralık 2016 #56 Bu da daha net bir resim çok merak içersindeyiz henüz öğrenemedik Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Aralık 2016
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 19 Aralık 2016 #57 Canım resimlerin her ikiside net değil. Bu yüzden yorum yapamıycam .İnşallah hakkında hayırlısı olur
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Aralık 2016 #59 Buraya cevap yazdığınız yerde hemen altta fotoğraf yükle diyor oradan yükleyeceksiniz.
N NazlıGelin Yeni Üye Üye 19 Aralık 2016 #60 Teşekkür ederim üyelik aktif olunca yeni açıldı Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Aralık 2016