Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar hoşgeldiniz üye olduktan sonra uygun bolume gidip yeni konu açarak ya da buradan mesaj yazdığınız alanın üzerinden resim ekle yerinden ekleyebilirsiniz ultrason görüntüsünü
Dilaycım selamlar, acaba elinde başka ultrason resmi var mı resmi düzgün şekilde çevirdim büyüttüm ama ayağı havada diğer ayağı ile de görmemiz gereken kısmı kapatmış hayatım.
Dilaycım selamlar, acaba elinde başka ultrason resmi var mı resmi düzgün şekilde çevirdim büyüttüm ama ayağı havada diğer ayağı ile de görmemiz gereken kısmı kapatmış hayatım.
Merhabalar hoşgeldiniz üye olduktan sonra uygun bolume gidip yeni konu açarak ya da buradan mesaj yazdığınız alanın üzerinden resim ekle yerinden ekleyebilirsiniz ultrason görüntüsünü
Merhabalar hoşgeldiniz üye olduktan sonra uygun bolume gidip yeni konu açarak ya da buradan mesaj yazdığınız alanın üzerinden resim ekle yerinden ekleyebilirsiniz ultrason görüntüsü
Evet çıktı maasallah ne güzel yatıyor sağlıkla kucağınıza alın. Bu arada net olmamakla birlikte kız gibi görünüyor @SadmiN in de yorumunu bekleyelim bakalım o ne diyecek ☺️
Evet çıktı maasallah ne güzel yatıyor sağlıkla kucağınıza alın. Bu arada net olmamakla birlikte kız gibi görünüyor @SadmiN in de yorumunu bekleyelim bakalım o ne diyecek