A Ayşe08 Yeni Üye Üye 30 Kasım 2019 #663 Merhabalar bizde 11+4 usg resmimize nub teorisine gore cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
E Emineelci9 Yeni Üye Üye 17 Aralık 2019 #664 LaViNYaM' Alıntı: Üyesiniz zaten o zaman hemen yukarıda ifadelerin yanında resim ekleme bölümü var oradan atacaksınız Genişletmek için tıkla ... LaViNYaM' Alıntı: siz atın resim net ise tahmin yapılır Genişletmek için tıkla ... Bunuda Cevaplarmisiniz size zahmet
LaViNYaM' Alıntı: Üyesiniz zaten o zaman hemen yukarıda ifadelerin yanında resim ekleme bölümü var oradan atacaksınız Genişletmek için tıkla ... LaViNYaM' Alıntı: siz atın resim net ise tahmin yapılır Genişletmek için tıkla ... Bunuda Cevaplarmisiniz size zahmet
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 17 Aralık 2019 #665 Resmi siz mi yakınlaştırdınız baya bulanık tam görünmüyor başka resim var mı elinizde ?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 17 Aralık 2019 #668 Sevgili @Emineelci9 tam cinsiyetin belirleneceği bölüm malesef görünmüyor onun için sağlıklı bişey diyemiyorum ama kız gibi görünüyor.
Sevgili @Emineelci9 tam cinsiyetin belirleneceği bölüm malesef görünmüyor onun için sağlıklı bişey diyemiyorum ama kız gibi görünüyor.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 17 Aralık 2019 #669 Sevgili @Ayşe08 sizinkisine erkek diyebiliriz hayırlı olsun 🙂
E Emineelci9 Yeni Üye Üye 17 Aralık 2019 #670 SadmiN' Alıntı: Sevgili @Emineelci9 tam cinsiyetin belirleneceği bölüm malesef görünmüyor onun için sağlıklı bişey diyemiyorum ama kız gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Zaten doktorumda Bir çıkıntı var çıkıntı görüyorum ama %50 Kız demişti 😉
SadmiN' Alıntı: Sevgili @Emineelci9 tam cinsiyetin belirleneceği bölüm malesef görünmüyor onun için sağlıklı bişey diyemiyorum ama kız gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Zaten doktorumda Bir çıkıntı var çıkıntı görüyorum ama %50 Kız demişti 😉