Nub cikintisi belli degil gibi geldi bana. Belkide erkek bekledigimden 🙂

Ekli dosyalar

• 20180404_135027.jpg
    20180404_135027.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 568
Resim pek net değil emin olmamakla birlikte bebeğinizin cinsiyetinin erkek olduğu kanaatindeyim. Bebeğinizin cinsiyetini 17-19 - 20. haftalarda net olarak öğrenebilirsiniz. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
Gercekten mi. Birazda olsa yuregme su serptniz. Erkek cocugum olmasini cok istiyorum. Bu usg ye bakinca nub teorisinden dolayi kiza benzettim biraz icim burkulmustu. Peki nasil anladiniz erkek olduğunu cok merak ediyorum

Nub teorisi, doğmamış çocuğunuzun bir doktor tarafından teyit edilmesinden önce cinsiyetini keşfedebileceğiniz bir yöntemdir.Nub teorisinin arkasında bilimsel bir mantık var ve bu nedenle gebeliğin hangi safhasında denemeye karar verdiğinize bağlı olarak oldukça güvenilirdir.Genellikle bir bebeğin cinsiyetini taramadan anladığınız en erken nokta, 20 haftadır, ilginç teori, küçük bir kıza ya da küçük bir oğlana sahip olup olmadıklarını öğrenmek için sabırsızlananlar için popülerdir.12. haftada nub teorisine dayalı cinsiyet tahmin etme olasılığı daha yüksektir.13 hafta ve üstünde nub teorisi olabildiğince% 100 e yakın bir doğrudur

Nub teorisi, doğmamış çocuğunuzun bir doktor tarafından teyit edilmesinden önce cinsiyetini keşfedebileceğiniz bir yöntemdir.Nub teorisinin arkasında bilimsel bir mantık var ve bu nedenle gebeliğin hangi safhasında denemeye karar verdiğinize bağlı olarak oldukça güvenilirdir.Genellikle bir bebeğin cinsiyetini taramadan anladığınız en erken nokta, 20 haftadır, ilginç teori, küçük bir kıza ya da küçük bir oğlana sahip olup olmadıklarını öğrenmek için sabırsızlananlar için popülerdir.12. haftada nub teorisine dayalı cinsiyet tahmin etme olasılığı daha yüksektir.13 hafta ve üstünde nub teorisi olabildiğince% 100 e yakın bir doğrudur
Bu bacak arası resmi 17.haftada sizce cinsiyet ne doktor erkeğe benzetti

Ekli dosyalar

• FBD144DA-B39E-4515-9DEA-102128A0A388.jpeg
    FBD144DA-B39E-4515-9DEA-102128A0A388.jpeg
    1.020,8 KB · Görüntüleme: 644
Geri