sirinee Üye Üye 1 Şubat 2017 #171 birde bu fotolar var ama doktorda erkek dedi hayırlısı ve saglikli olsun onemli olan o ama insan merak ediyor
birde bu fotolar var ama doktorda erkek dedi hayırlısı ve saglikli olsun onemli olan o ama insan merak ediyor
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 1 Şubat 2017 #173 Son resimler de pek anlaşılmıyor ama ilk görseldeki çıkıntı belli hakkınızda hayırlısı olsun.
Amesit Yeni Üye Üye 5 Şubat 2017 #174 kizlar benimkinide yorumlarmisiniz sun 28 haftaligim hala kendini sakliyo cinsiyetini bilmiyoz
Uzman SühaN Administrator 5 Şubat 2017 #175 Merhaba usg görüntünüz net değil bu yüzden görseli değerlendiremiyeceğiz.
S Siymel Yeni Üye Üye 6 Şubat 2017 #176 Merhaba arkadaşlar ekteki görüntüler 11+2 iken çekildi. Benim için de bakabilir mısınız? Çok mesaj ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler 🙂
Merhaba arkadaşlar ekteki görüntüler 11+2 iken çekildi. Benim için de bakabilir mısınız? Çok mesaj ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler 🙂
S Siymel Yeni Üye Üye 6 Şubat 2017 #177 Bir tandesinde kendim bakmaya çalıştım ama doğru mu bilmiyorum.
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 6 Şubat 2017 #178 Emin olmamakla birlikte bebeğinizin kız olduğunu düşünüyorum.
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 7 Şubat 2017 #180 Selam çıkıntı görselde görünmüyor bu yüzden değerlendirme yapamiycam.