kaprisli Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #61 Cevap: Nefret ediyorum... *MeÇHuL*' Alıntı: başımın ağrıımasından nefret ediyorum Genişletmek için tıkla ... evet bende bundan nefret ediyorum
Cevap: Nefret ediyorum... *MeÇHuL*' Alıntı: başımın ağrıımasından nefret ediyorum Genişletmek için tıkla ... evet bende bundan nefret ediyorum
*şiker* Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #62 Cevap: Nefret ediyorum... annemin hep beraber yemek yedikten sonra sofrayıı topla demesinden nefret ediyorum
Cevap: Nefret ediyorum... annemin hep beraber yemek yedikten sonra sofrayıı topla demesinden nefret ediyorum
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 21 Nisan 2009 #63 Cevap: Nefret ediyorum... yalnızlıktan ve sahte insanlardan nefret ediyorum
CiCi-MeLeK Yeni Üye Üye 21 Nisan 2009 #64 Cevap: Nefret ediyorum... Söz verip tutmayan insanlardan nefret ediyorum..
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2009 #65 Cevap: Nefret ediyorum... Uykusuzluktan nefret ediyorum...
baharim Üye Üye 25 Mayıs 2009 #67 Cevap: Nefret ediyorum... ögretmenimden nefret ediyorum .. biktim su kadindaaan
*şiker* Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2009 #68 Cevap: Nefret ediyorum... yolda tek yürümekten nefret ediyorum
UzakMavi Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2009 #69 Cevap: Nefret ediyorum... *şiker*' Alıntı: yolda tek yürümekten nefret ediyorum Genişletmek için tıkla ... bende çok nefret ederim bundan 😀
Cevap: Nefret ediyorum... *şiker*' Alıntı: yolda tek yürümekten nefret ediyorum Genişletmek için tıkla ... bende çok nefret ederim bundan 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 26 Mayıs 2009 #70 Cevap: Nefret ediyorum... İnternetin şuanda yaptığı gibi uyuz olmasından nefret ediyorum... pfff yavaşmı internettt geriyoorr benii..
Cevap: Nefret ediyorum... İnternetin şuanda yaptığı gibi uyuz olmasından nefret ediyorum... pfff yavaşmı internettt geriyoorr benii..