canım benim seni anlayabiliyorum aslında,ben de kilolu biriyim çünkü,hatta fazla kiloları olan biriyim.Bundan 1 yıl önce erkek arkadaşımla sorunlarımız başladığında hep kafama bunu takardım,beni kilolu olduğum için artık beğenmiyor mu diye.Kendime olan güvenimi kaybetmiştim.Üstelik ona da soruyodum,kilolu olduğum için mi bana böyle davranıyosun falan diye hayır derdi her zaman.Ama ben kafaya taktım canım ve o yıla kadar yapmadığım şekilde dikkat etmeye,spor yapmaya başladım ve 5 ayda düzenli 15 kilo verdim.Doktora falan da gitmedim üstelik,aama spor çok önemliydi.Üstelik erkek arkadaşımla da ayrılmıştık o dönemde.Şimdi 15 kilo daha verirsem ideal kiloma ulaşcam ve azmedersem başaracağımı biliyorum.Erkek arkadaşımla yeniden barıştık biz ve kendime güvenim geldiği için zayıfladıkça ilişkimde de daha rahat oldum.Sen aldatıldım,güzel değilim,kimse beni beğenmez diye düşünme canım çünkü aldatan insan aciz olandır.Hem kendi adına öyle karakteri olan birinden kurtulduğun için sevin.Ama kendini harap etmek yerine hırsın olsun bu senin,ben bu hırsla kilo verdim canım.İnanıyorum ki sen de yapabilirsin