MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Aralık 2008 #41 Cevap: Nefret ediyorum... kaynanamlara gitmekten nefret ediyorummm
*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Aralık 2008 #42 Cevap: Nefret ediyorum... kaynanamı görmekten nefret ediyorum
yavrukuşş Yeni Üye Üye 29 Aralık 2008 #43 Cevap: Nefret ediyorum... karanlıktannn....nefret ederim...
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Ocak 2009 #44 Cevap: Nefret ediyorum... yanlız kalmaktan nefret ediyorummmmm
MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Nisan 2009 #46 Cevap: Nefret ediyorum... köydeki eve gitmekten nfrettt ediyorumm:seker:
maviboncuk Yeni Üye Üye 5 Nisan 2009 #47 Cevap: Nefret ediyorum... ben ağlatanlardan nefret edeiyorum............
gönülll Yeni Üye Üye 5 Nisan 2009 #48 Cevap: Nefret ediyorum... parası olupda herşeyi satın alabileceğini düşünen erkeklerden nefret ediyorum..........when i'm rich you will be my bitch:laugh:
Cevap: Nefret ediyorum... parası olupda herşeyi satın alabileceğini düşünen erkeklerden nefret ediyorum..........when i'm rich you will be my bitch:laugh:
karçiçeği Yeni Üye Üye 5 Nisan 2009 #49 Cevap: Nefret ediyorum... İnatçı insanlardan nefret ediyorum🙁
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #50 Cevap: Nefret ediyorum... *MeÇHuL*' Alıntı: kaynanamlara gitmekten nefret ediyorummm Genişletmek için tıkla ... :laugh::laugh::laugh:Mechulum allah iyiligini versin kızzz:laugh::laugh: bende kalabalıktan nefret ediyorumm yyyyyy
Cevap: Nefret ediyorum... *MeÇHuL*' Alıntı: kaynanamlara gitmekten nefret ediyorummm Genişletmek için tıkla ... :laugh::laugh::laugh:Mechulum allah iyiligini versin kızzz:laugh::laugh: bende kalabalıktan nefret ediyorumm yyyyyy