UzakMavi Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #51 Cevap: Nefret ediyorum... sabah erken kalkmaktan nefret ediorum 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 7 Nisan 2009 #53 Cevap: Nefret ediyorum... olmayacagini bile bile, gerek olmadigi halde, illa yapacaksin bu olacak diyen ve bana fazla is acan seflerden nefret ediyorum, sinir oluyorum, gicik oluyorum uyuz oluyorum hasta oluyorum :mad2:
Cevap: Nefret ediyorum... olmayacagini bile bile, gerek olmadigi halde, illa yapacaksin bu olacak diyen ve bana fazla is acan seflerden nefret ediyorum, sinir oluyorum, gicik oluyorum uyuz oluyorum hasta oluyorum :mad2:
karçiçeği Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #54 Cevap: Nefret ediyorum... Yollara tüküren insanlardan nefret ediyorum
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #55 Cevap: Nefret ediyorum... askımla kaçamak görüşmekten neffffret ediyorm bıktım beaaa
ZiLaN Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #56 Cevap: Nefret ediyorum... yağmurlu günlerde kaldırımdan yürürken arabaların bilerek su sıçratmasından nefret ediyorum..
Cevap: Nefret ediyorum... yağmurlu günlerde kaldırımdan yürürken arabaların bilerek su sıçratmasından nefret ediyorum..
Monera Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #58 Cevap: Nefret ediyorum... rüzgarlı günlerde (okuldan gelirken) yolda dikilen erkeklerden nefet ediyorum 😕
Cevap: Nefret ediyorum... rüzgarlı günlerde (okuldan gelirken) yolda dikilen erkeklerden nefet ediyorum 😕
MEÇHUL Daimi Üye Üye 9 Nisan 2009 #59 Cevap: Nefret ediyorum... başımın ağrıımasından nefret ediyorum
*şiker* Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #60 Cevap: Nefret ediyorum... yapmadığım halde iftira atılmasından nefret ediyoruum 🙁