Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayyyy ne güzel, masallah masalahh... sanada gecmis olsun.... dikkat et kendine... normal ultrasonlami bakti yoksa 4dlemi ??

normal ultrasonla baktı hiç bişey anlaşılmıyor.ben ultrason kağıdındaki yazıları okuyunca şaşı bak şaşır tarzı oldu galiba farkettim.kime gösterdiysem evet gerçekten görünüyor diyor.ayyy çok güzel bişey yaaa siz de göreceksiniz inşaallah yakında.ters olduğu için ağrı hissedebilirmişim aşağıda fitil falan verdi onun için

normal ultrasonla baktı hiç bişey anlaşılmıyor.ben ultrason kağıdındaki yazıları okuyunca şaşı bak şaşır tarzı oldu galiba farkettim.kime gösterdiysem evet gerçekten görünüyor diyor.ayyy çok güzel bişey yaaa siz de göreceksiniz inşaallah yakında.ters olduğu için ağrı hissedebilirmişim aşağıda fitil falan verdi onun için

bende görmek istiyorummmm... 🙂 eee bebek büyüdükce agrilar sancilar artarmis...
aman siz iyi olunda fitil falan idare edceksin artik 🙂

günaydın cnm gecmiş olsun dikkat et kendine sonra düzelmesine sevindim meleğinin cnm suratı net belli olunca insanın elinden bırakası gelmiyorki utrasyon sonucunu 🙂
sağol canım yaa düzelebilirmiş sonra ama bakalım.bütün sıkıntılarım bir anda uçuverdi onu görünce.eşim de beni kızdırmak için bu bebek dombili sana çekmiş falan gibi laflar söylüyor:sin: deli bu adam yaaa:fati:

bende görmek istiyorummmm... 🙂 eee bebek büyüdükce agrilar sancilar artarmis...
aman siz iyi olunda fitil falan idare edceksin artik 🙂
ya hayatımda fitil kullanmamıştım bu yaşıma kadar.kadın olmak iğrenç bişey bazen ama böyle bebişler gibi mucizeler de kadınlara veriliyor.ablamın 4d çekmişlerdi 6 aylıkken Allahım herşey gayet net görünüyordu.sen de görürsün yakında merak etme canım.o zaman uçarsın mutluluktan inşaallah

ay kizlar benim adam iyice romantiklesti .....
hamilelik jimnastigine gitcem dedim... eskiden kadinlar karni burnunda tarlaya gidiyorlarmis dedi...
(gerci benim fikrim degisti yogaya gitcem 🙂 )
bebeyin evde kalb atislarini dinleme aleti var, ondan alalimmi dedim.... dogunca zaten sabaha kadar dinlicen sesini bosuna masraf... dedi....
ya benim sinir oldugumu biliyor masus yapiyor, yada bilmiyorum artik, oda biliyor ne derse desin ben yine kendi bildigimi yapcami 🙂

ya hayatımda fitil kullanmamıştım bu yaşıma kadar.kadın olmak iğrenç bişey bazen ama böyle bebişler gibi mucizeler de kadınlara veriliyor.ablamın 4d çekmişlerdi 6 aylıkken Allahım herşey gayet net görünüyordu.sen de görürsün yakında merak etme canım.o zaman uçarsın mutluluktan inşaallah

ah ah bekliyorum zaten 🙂 burda tek 3 ultrason yapiliyor normalde, ben doktorla konustum her gittigimde özel yaptircam 🙂 4dyide ayarladim sayilir, bi kac ay sonra yaptircam.. bu cocuk bana cok pahaliya patlicak 🙂 cani sagolsunya hergünmü cocugumuz oluyor demi ama 🙂

ah ah bekliyorum zaten 🙂 burda tek 3 ultrason yapiliyor normalde, ben doktorla konustum her gittigimde özel yaptircam 🙂 4dyide ayarladim sayilir, bi kac ay sonra yaptircam.. bu cocuk bana cok pahaliya patlicak 🙂 cani sagolsunya hergünmü cocugumuz oluyor demi ama 🙂

imkanın varsa yaptır vallaa bana kalsa hergün gidecem ultrasona girecem :dp8:bebişimi hergün görecem.ayyyy Allah forumdaki bütün arkadaşlarımıza versin birer mercimek yaa çok istiyorum hepsi bu güzelliği yaşasın

Geri