Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

eveeeettt kızlar sıra bana geldiiiii çok heyecanlıyım yaaa karnım kasıklarım bacaklarım heryerim yavaş yavaş ağrımaya başladı bide çok hassas ve çok gerginm:sin:
bunlar hamişlik belirtilerine benziyo gibi ama ben her adet öncesi böyle oluyorum..hiç bi sorun yokken kocamla tartışacak bişey bulurm mutlaka:boxing:
:fati:
ben kendimi yinede işin kötüsüne hazırlayayımda yine olumsuz olursa üzülmeyeyim..bu defa üzülmemeyi başaracağım inş başaracağımmmmm!!!!:dp8:
hadi hayırlısı inşallah hamilesindir

hadi hayırlısı inşallah hamilesindir

inşallah tatlımm inşallah..bu ayki ümidim hsg ama onada çok güvenip ümitlenmek istemiyorum..senin etrafında varmı yağmurcm hsg den sonra hamiş olan benim çevremde kimse yok buralarda ilk benim galiba çektiren🙂)))))

inşallah tatlımm inşallah..bu ayki ümidim hsg ama onada çok güvenip ümitlenmek istemiyorum..senin etrafında varmı yağmurcm hsg den sonra hamiş olan benim çevremde kimse yok buralarda ilk benim galiba çektiren🙂)))))
inşallah vardır ümitlendirmek istemem ama okumuştum hsg den sonra hamile kalanları bende çektirmiştim olmadı ama

nerdeeeeeeee doktor kistlerin büyümesni durduralım diye doğum kontrol ilacı verdi bu ay

yaaa inanmıyorum yaa neyse tatlım keşke geçsinde güç olacağına geç olsun ne yapalım..kaç cm kistlerin bendede vardı da bende hapla geçirdim 2 ay kullandım ama dr bu hap gebeliği engellemez sadece adeti düzenler ve kistin küçülmesini sağlar demişti adı ne senin hapının buraya yazsan sorun olmaz sanırım😉

yaaa inanmıyorum yaa neyse tatlım keşke geçsinde güç olacağına geç olsun ne yapalım..kaç cm kistlerin bendede vardı da bende hapla geçirdim 2 ay kullandım ama dr bu hap gebeliği engellemez sadece adeti düzenler ve kistin küçülmesini sağlar demişti adı ne senin hapının buraya yazsan sorun olmaz sanırım😉
yasmin benimki sein kullndığın neydi

Kizlarrr sonunda basardim patronla konusmayi....
size arada gecen dialoglari yaziyorum :

ben: bi olan üstü hal toplantisi yapabilirmiyiz 🙂
patron : (int. tatil ilanlarina bakip, beni kizdiriyor) hmmm cesmemi kemermi 5 yildizli otel..v.s. bi ay kalsam...
ben: yokya bi bi ay kalirsan.simdi orasi rus doludur... bizim köyün adresini verimde orda kalin tam 5 yildizli, köpeyide götürebilirsin 🙂
patron: olsun benim ruslarla sorunum yok ama nedense kadinlari hep var 🙂
falan filan fistik toplantiya basladik... Önce baya i$ konustuk.. ben ama titriyorum ve ter basti 🙂 sonra benim konus geldi....
ben : benim yardimcigi ekim kasim gibi alalim...
Patron: belki ozamana bulamayiz
ben: bulmamiz lazim... birsey daha diycem.... kem küm... sen demin beni tatille sinir ediyordun demi, simdi bende seni sinir edimmi???
Patron: etme, sakin etme, bunu bana yapma....
ben: ben ocaktan sonra bi kac ay olmicam..
patron: deme, niye hastaneye falanmi yatcan, hastamisin...(cakallll)
ben: hayir bebeyim olcak!
patron: yok, ne cabuk!
ben: ne cabugu iki saat amannn iki sene oldu 🙂 (burda üc sene cikiliyor aslinda izine) zaten annem bakcak insallah daha haberi yok ama... bana 3 ay falan yeter 🙂
patron: insallah annen yan cizmez 🙂 , ozaman mecbur akli basinda birini ayarlamamiz lazim...
Ben: ok, ben ilgilenirim 🙂

offff söyledim ama canim cikti 🙂 cok mutluyum suan 🙂 simdi bunu anneme söyleme sirasi geldi, yazik kadin bizim yüzümüzden türkiyeye gidemiyor 🙂

Ay çok şükür Raabiimeeee, oh beeeee
rahatladım valla :gathering: hayırlı olsun canım , ama ben sana şimdiden sölim bebeği 3 ayda bırakamazsın ve bence bırakma da ......

eveeeettt kızlar sıra bana geldiiiii çok heyecanlıyım yaaa karnım kasıklarım bacaklarım heryerim yavaş yavaş ağrımaya başladı bide çok hassas ve çok gerginm:sin:
bunlar hamişlik belirtilerine benziyo gibi ama ben her adet öncesi böyle oluyorum..hiç bi sorun yokken kocamla tartışacak bişey bulurm mutlaka:boxing:
:fati:
ben kendimi yinede işin kötüsüne hazırlayayımda yine olumsuz olursa üzülmeyeyim..bu defa üzülmemeyi başaracağım inş başaracağımmmmm!!!!:dp8:

hadi bakalım inşaallah güssell haberler alırızzz

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Ayşegül...........................8 Temmuz
Pirenses...........................10 Temmuz
:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:
Sevmm............................19 Temmuz
Ecce .................................20Temmuz
Lalezar............................22 Temmuz
Lara.................................22 Temmuz
Lovely .......................... 23 Temmuz
Elisev............................. 23 Temmuz
dileğimmm .................... 1 Ağustos
yıldız_azeri.....................3 Ağustos
Sabırsızım.......................5 Ağustos
Dentnurse.........................7 Agustos
duygum_06 ......................8 Ağustos
sılam_nisa .................... 8 Ağustos
<V></V>2009 ANNE ADAYLARI <V>:leylek
arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)

<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr)
Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr)
umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛>
Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Tatlı cadım ................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
berranur ........................ 23 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ......................... 06 Temmuz </V>(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->

Geri