Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ay kizlar benim adam iyice romantiklesti .....

senin adam bayağı bayağı romantikleşmiş.söyle iyi değil daha fazla romantikleşmesin 🙂

haklisin bu kadar romantilik yeter 🙂 30. haftada doguma hazirlik kurslari oluyor oraya gitcez diyorum, nazlaniyor, ama o an geldimi kendi gider zaten... beni sinir etmek icin yapiyor, ama kazanan herzaman ben oluyorum 🙂:sinir:

diyorum 🙂 o ultrasona bakıp konuşuyor benim hakkımda oğluyla ben de göbüşüme bakıp konuşuyorum karşılıklı çok komik oluyor :dp8: sonra da gelip sarılıyor göbişimle konuşuyor🙂

🙂 ... en güzel dönemindesin hamileliyin yaa ne güzel, sonuna kadar böyle gider insallah... benimkide karnimi acik ok$uyor, e$yalarin üzerinden olmuyormus 🙂

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Ayşegül...........................8 Temmuz
Pirenses...........................10 Temmuz
:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:
Sevmm............................19 Temmuz
Ecce .................................20Temmuz
Lalezar............................22 Temmuz
Lara.................................22 Temmuz
Lovely .......................... 23 Temmuz
Elisev............................. 23 Temmuz
dileğimmm .................... 1 Ağustos
yıldız_azeri.....................3 Ağustos
Sabırsızım.......................5 Ağustos
Dentnurse.........................7 Agustos
duygum_06 ......................8 Ağustos
sılam_nisa .................... 8 Ağustos
<V></V>2009 ANNE ADAYLARI <V>:leylek
arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)

<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr)
Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr)
umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛>
Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Tatlı cadım ................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
berranur ........................ 23 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ......................... 06 Temmuz </V>(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

haklisin bu kadar romantilik yeter 🙂 30. haftada doguma hazirlik kurslari oluyor oraya gitcez diyorum, nazlaniyor, ama o an geldimi kendi gider zaten... beni sinir etmek icin yapiyor, ama kazanan herzaman ben oluyorum 🙂:sinir:

🙂 ... en güzel dönemindesin hamileliyin yaa ne güzel, sonuna kadar böyle gider insallah... benimkide karnimi acik ok$uyor, e$yalarin üzerinden olmuyormus 🙂
erkekler ne kadar ilgilenmiyormuş gibi davransalar da bizden daha çok merak ediyorlar.çünkü biz yaşıyoruz ve neler olup bittiğini biliyoruz.onlar bilmiyor bizim gibi yaşamıyor.ama en az bizim kadar heyecan duyuyorlar.ben zorla götürmüştüm hastaneye ama orda benden daha çok soru sormuştu doktora.zaten daha hiç bir gelişmeyi yüzyüze söylemedim ona anında telefonda söyledim.hemen soruyor çünkü ne oldu ne dedi doktor diye 🙂

erkekler ne kadar ilgilenmiyormuş gibi davransalar da bizden daha çok merak ediyorlar.çünkü biz yaşıyoruz ve neler olup bittiğini biliyoruz.onlar bilmiyor bizim gibi yaşamıyor.ama en az bizim kadar heyecan duyuyorlar.ben zorla götürmüştüm hastaneye ama orda benden daha çok soru sormuştu doktora.zaten daha hiç bir gelişmeyi yüzyüze söylemedim ona anında telefonda söyledim.hemen soruyor çünkü ne oldu ne dedi doktor diye 🙂

evt kesinlikle katiliyorum 🙂 caktirmamaya calisiyorlar.... ama ooo daha dün aksam benim kitabi almis, hmm bu nasil oluyor su nasil oluyor.... güya ilgisiz 🙂

hoş bulduk neler olmuş şöyle bir göz atayım dedim de.. bu arada bende regl oldum 20 gün geçmişti ilk defa :uhu: ümitler bu ayda bakalım.. siz ve bebişler iyidir inş. bebişler artık gülümsüyolar size hee. romantik kocalar .. rabbim bozmasın

yaaaaa cok romantikler masallah 🙂 hamilelikte kadinlarin hormonlari kadar erkeklerinkide degisiyor 🙂
20. günmü gecti eeee baya gecmis... niye öyle olduki?

inşallah canım... tekrar yaşarım inşaallah 4 yaşında oğlumla mükemmel geçirdim aslında yaşıyorum.. şimdi kardeş istiyoruz oğlumda çok istiyor. karnıma sürekli sarılıp kardeşim var mı diye soruyor sanırım benden etkileniyor.. şimdilik konuşmuyoruz kardeş olayını çok istediğinden hayal kırıklığı yaşıyor. senin kaç haftalıktı bebiş? oğlumun yüzünün net çıktığı ultrason aklıma geldi. her ultrason resminin anısını yazmıştım oğluma hitap ederek..onlara bakıyoruz şimdi onunla..

yaaaaa cok romantikler masallah 🙂 hamilelikte kadinlarin hormonlari kadar erkeklerinkide degisiyor 🙂
20. günmü gecti eeee baya gecmis... niye öyle olduki?[/QUOTE]

:puhas: babalar bebeği ellerine alana kadar romantik olmaya ve bizi anlıyomuş gibi olmaya çalışırlar.. ama inan bebeğimizi göğsüne yatırışı vardı ki. sonra her işine koştu eşim bezini bile değiştirdi.. hala devam aralarından su sızmaz bana karşı güç birliği gülsem mi ağlasam mı yani..

Geri