Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Kizlar bana musade.. islerim birikmeye basladi yine bitirmem lazim malesef ama sizleri gelismelerden haberdar ederim..

Mimozacicegi canim hemen hastaneye gitmeni tavsiye ederim Allah korusun hic birsey meleginden onemli degildir soyle patronuna ve hemen git dinlen..

Aynen öyle canım, valla atlatmaya çalıştım ama olmadı 4 gündür alıyorum, çünkü gece uyuyamamaya başlamıtım, en azından uyumama yardım ediyor biraz olsun, bağımlılık erecek bir ilaç değil, şurup şeklinde ve hafif bişi
Allah yardimcin olsun lalezarcim.Insallah cabuk atlatirsin.Ilacla semptomlari bastirir insan sadece birde piskologla konussaydin,belki daha faydali olurdu.

Kizlar bana musade.. islerim birikmeye basladi yine bitirmem lazim malesef ama sizleri gelismelerden haberdar ederim..

Mimozacicegi canim hemen hastaneye gitmeni tavsiye ederim Allah korusun hic birsey meleginden onemli degildir soyle patronuna ve hemen git dinlen..
Kolay gelsin tatlim.Insallah cuma günü müjdeyi verirsin buradagüle güle

Allah yardimcin olsun lalezarcim.Insallah cabuk atlatirsin.Ilacla semptomlari bastirir insan sadece birde piskologla konussaydin,belki daha faydali olurdu.

Daha kötü zamanlarımda olmuştu Laracım sanırım atlatırım, bir iki haftaya daha ihtiyacım var, beni en çok yapratan kanama kısmı oldu, kan görmekten içim fena oldu, rüyalarıma giriyor hep kanama görüyorum... bu kısmı beni üzdü, bebek kısmı Allahtan yapacak birşey yok, bu kadar oldu ise Allahım yine verir diyorum..

Kiss o zaman süphelendi belkide hamile oldugundan🙂Sorunca alacagi cevap hosuna gitmeyecegi icin sormamayi tercih etmis olabilir.

benimde aklimdan gecmedi degil... bide 15dk gelirim diye gittim 1 saat sürdü, bende doktordan kagit aldim 1 saatir burda diye, önüne koydum bi göz atti, kesin görmüstür kadin dogum doktoru oldugunu 🙂 .
ya canim sana birsey sorabilirmiyim.... Dü$ük oldumu nasil anlasiliyor, kanamami oluyor, yada doktor kontrolündemi belli oluyor???

SELAMMMM TÜRKİYENİN EN CİCİ ANNE ADAYLARI VE TABİKİ ANNESİİİ(emine gelin)
NASILSINIZ BAKALIM UZUN ZAMANDAN SONRA LİSTENİN ALTINDA BİRİLEREİNİ GÖRDÜM DAFFODİLLLL ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNN ÇOK SEVİNDİİİİİİMMMMMM!!!

Geri