Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Insallah senin testin pozitif cikarda banada morel olur canim...

Insallah canim o kadar mutlu olacagim ki.. Bu sabaha karsi ruyamda test yapiyorum ve positif cikiyor.. soka giriyorum.. uyandigimda gercekmi ruyami anlayamadim sonra ruya oldugu aklima geldi ve cok uzuldum tabiki.. Insallah gercektede positif cikar..

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli.ben ve bebişim şükür iyiz.fazla giremiyorum canmlarım ama aklım hep sizde.topiği oku oku bitmiyor yaaa 🙂

Slm hamis melek bizler iyiyiz cok sukur.. senin ve melegininde iyi olmaniza cok sevindim insallah hep boyle gider..

Iyi etmissin hic korunmamakla canim.Bende evlendigimde hic korunmamistim ve 17 ay sonrada oglumu kucagima almistim.Simdide yine korunmazdim ama 2006 da son bebegim düstügünde piskolojik olarak cok kötü oldum ve düsüklerin sebebi belli olmadan bebek isine ara vermeye karar vermistim.

Ben zaten Allah nasip ederde bebegim olursa yine korunmayi dusunmuyorum.. PCOS oldugu icin hamile kalmam zaten zor.. O yuzden korunupta sansimi dahada dusurmek istemiyorum..

Allah sana oglunu bagislasin canim.. ve en kisa zamanda kardesi gelsin insallah..

Dusuklerde cok zor olur eminim..

Valla canlarım, olayın fiziksel boyutu bitti ama psikolojik boyutu devam ediyor diyebilirim, pasiflora falan gibi sakinleştiriciler içerek daha iyi hissedebiliyorum, ama zamanla atlatırım, hayırlısı ne diyebiliriz ki...

Geri