Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Kolay gelsin gülüm🙂Kiyamam sana kiss iki canli halinle🙂Söyle patronuna fazla yormasin seni.Cuma günü calisacakmisin?Sadece bir gün mü dinleneceksin?

tek bigün malesef 🙁 cuma gelmem lazim yoksa int. giremem 🙂 .... simdi patronun yanina gitsem, beni yorma ben iki canliyim desem adam felc gecirir ...:haha: söyledigimde yüzü nasil olcak cok merak ediyorum....

buarada cikanlara güle güle, yeni gelenlere Hosgeldiniz....

Insallah canim o kadar mutlu olacagim ki.. Bu sabaha karsi ruyamda test yapiyorum ve positif cikiyor.. soka giriyorum.. uyandigimda gercekmi ruyami anlayamadim sonra ruya oldugu aklima geldi ve cok uzuldum tabiki.. Insallah gercektede positif cikar..

Slm hamis melek bizler iyiyiz cok sukur.. senin ve melegininde iyi olmaniza cok sevindim insallah hep boyle gider..

Ben zaten Allah nasip ederde bebegim olursa yine korunmayi dusunmuyorum.. PCOS oldugu icin hamile kalmam zaten zor.. O yuzden korunupta sansimi dahada dusurmek istemiyorum..

Allah sana oglunu bagislasin canim.. ve en kisa zamanda kardesi gelsin insallah..

Dusuklerde cok zor olur eminim..
Dogru düsünüyorsun birtanem.Senin yerinde aynisini yapardim.
Sagol tatlim,rabbim herkesin evladini bagislasin insallah.O da olmasaydi ne yapardim bilmem.4 tane düsügün arasinda rabbimin hediyesi o bana.
Evet canim,bilhassa tekrarlayan düsükler öyle zor oluyorki;son düsügümden sonra düsük olacaksa hic hamile kalmamayi tercih eder duruma geldim.Ve drumda diyorki eger gecirdigin düsüklerin travmasini atlatamadiysan vücudun yeni bir hamilelige karsi direniyorda olabilir.Cünkü bunu kaldiracak gücü kendinde bulamiyordur.Hayirlisi olsun insallah ne diyelim,elimizden birsey gelmiyor.Kendimden cok oglum icin istiyorum bu bebegi inan.O kadar özeniyor ki bir kardese.Onun bu konudaki boynu büküklügüne dayanmak cok zor benim icin.

Valla canlarım, olayın fiziksel boyutu bitti ama psikolojik boyutu devam ediyor diyebilirim, pasiflora falan gibi sakinleştiriciler içerek daha iyi hissedebiliyorum, ama zamanla atlatırım, hayırlısı ne diyebiliriz ki...
Canim bilmemmi,piskolojik boyutunun yaninda fiziksel tarafi sifir kalir.Demek sen sakinlestirici aliyorsun.Ben kendi basima üstesinden gelmeye calistim hep ve bu beni cok yipratti.O ilaci bilmiyorum ama bazi sakinlestiriciler bagimlida yapabiliyormus.Buna dikkat etmeni tavsiye ediyorum.Allah sabir güc versin tatlim,hepimize...

evet haklısın cnm burası cok iyi geliyor bize gecen düşük tehlikesi atlattım hemen sizler geldiniz aklıma dua etmeye başladım şükür şimdilik iyim inş bir sorun cıkmaz
Cok gecmis olsun tatlim,üzüldüm.Insallah Allahim korur melegini.Niye olmus peki,Dr un bisey söyledimi?Birde calisiyorsun.Rapor alsaydin dinlenseydin biraz.Kendine dikkat et birtanem.

tek bigün malesef 🙁 cuma gelmem lazim yoksa int. giremem 🙂 .... simdi patronun yanina gitsem, beni yorma ben iki canliyim desem adam felc gecirir ...:haha: söyledigimde yüzü nasil olcak cok merak ediyorum....

buarada cikanlara güle güle, yeni gelenlere Hosgeldiniz....
Kiss daha söylemedin mi yoksa?Desene adam en caliskan iscisini kaybedecek🙂

Canim bilmemmi,piskolojik boyutunun yaninda fiziksel tarafi sifir kalir.Demek sen sakinlestirici aliyorsun.Ben kendi basima üstesinden gelmeye calistim hep ve bu beni cok yipratti.O ilaci bilmiyorum ama bazi sakinlestiriciler bagimlida yapabiliyormus.Buna dikkat etmeni tavsiye ediyorum.Allah sabir güc versin tatlim,hepimize...

Aynen öyle canım, valla atlatmaya çalıştım ama olmadı 4 gündür alıyorum, çünkü gece uyuyamamaya başlamıtım, en azından uyumama yardım ediyor biraz olsun, bağımlılık erecek bir ilaç değil, şurup şeklinde ve hafif bişi

kızlar moralim cok bozuk kanamam başladı yeniden .patrondan izin alıp eve gidip yatsam ilaclarımı içsem düzelirmiyim bana yardım edin lütfenn
Madem düsük tehliken var,sen rapor al ve bu tehlikeyi atlatana kadar hic calisma güzelim.Her kanama düsükle sonuclanacak diye birsey yok.Kiyamam yaa,cok gecmis olsun.Rabbim melegini korusun insallah.
Bak benim eltimin iki oglu var.Ikisindede kanama ve düsük tehlikesi gecirdi.Sürekli yatti.Evinin isini bile yapmadi ve cocuklari düsmedi ikiside dogdu.

Geri