Hosgeldin cicegim🙂Masallah de gülüm,kac gündür kimse olmuyordu topikte.Bugün ne olduysa hepimiz bir anda denk geldik.
Aman Allahim daha iyi etsin insallah seni ve minik melegini🙂
Insallah canim o kadar mutlu olacagim ki.. Bu sabaha karsi ruyamda test yapiyorum ve positif cikiyor.. soka giriyorum.. uyandigimda gercekmi ruyami anlayamadim sonra ruya oldugu aklima geldi ve cok uzuldum tabiki.. Insallah gercektede positif cikar..
Iyi etmissin hic korunmamakla canim.Bende evlendigimde hic korunmamistim ve 17 ay sonrada oglumu kucagima almistim.Simdide yine korunmazdim ama 2006 da son bebegim düstügünde piskolojik olarak cok kötü oldum ve düsüklerin sebebi belli olmadan bebek isine ara vermeye karar vermistim.
Ben zaten Allah nasip ederde bebegim olursa yine korunmayi dusunmuyorum.. PCOS oldugu icin hamile kalmam zaten zor.. O yuzden korunupta sansimi dahada dusurmek istemiyorum..
Allah sana oglunu bagislasin canim.. ve en kisa zamanda kardesi gelsin insallah..
ayyy cnm allah sanad banada yardım etsin iki canlı iken calışmak gercekten cok zormuş yaaa seninde benim gibi birtek gün tatilin galiba bende pazar günü dinlenecem
Valla canlarım, olayın fiziksel boyutu bitti ama psikolojik boyutu devam ediyor diyebilirim, pasiflora falan gibi sakinleştiriciler içerek daha iyi hissedebiliyorum, ama zamanla atlatırım, hayırlısı ne diyebiliriz ki...
evet haklısın cnm burası cok iyi geliyor bize gecen düşük tehlikesi atlattım hemen sizler geldiniz aklıma dua etmeye başladım şükür şimdilik iyim inş bir sorun cıkmaz