canım zamanla rahatlarsın ve meleğini kucağına alınca bütün ağrıların sıkıntıların vız gelir
inşallah sağlıklı bişekilde kucağına aldığın zaman fotosunu bizimle paylaşırsın küçük meleğinin
aminnnnn inşalllahhh tez zamanda hamiş haberlerimizle sevinirizzz kııss siz dua edin hamişlerin duası tutar inşallahhhh biz bekleyenlerde sizin gurubunuza katılırızz 🙂
e birsey olmasinda istedigi kadar agrisin. Bazen cok sanci giriyor, uykum geliyor, migdem bulaniyor, sabah uykusunu cok severim ama simdi 6 oldumu gözler aciliyor... amaaa hiiiccc Sikayetci degilim 🙂)) Insallah fotografinida paylasirim sizinle..
günün ne zaman canim... gecenlerde ayda kac kisi hamile kaliyor diye bi ortalamasini yapmislardi.. bu ay 1,5 kisi daha hamile kalmasi gerekiyor 🙂))
ben dün 4+5 demistim ama aksam bidaha bi hesap kitap yaptim bugün 4+4 bu sefer kesin 🙂) bende basindan kalkmam diye eve almiyorum ama muhtemelen yakinda alcaz...
dogruyu soylemem gerekirse hic birsey... hic belirtimde yok zaten.. o yuzden cokta umutlu degilim.. senin ilk belirtilerin ne zaman basladi canim? ve neydi?