Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hoşbuldukk uzun zamandır yoktum kızlarr..ayy benim mide bulantılarım hafifledi ama felaket derecede bel ağrılarım başladı nolcak bilmiyorum 8+2 olduk bugünn..
eminecim sen kac haftalık oldun

benim bugün 4+4, Cuma tekrar doktora gitcem bakalim, keseyi kesin görürüs belki bebeyide görürüz dedi doktor.... heycanla beklliyorum.... cinsiyet belli olmamistir ama senin icin ne geciyor???

Oylemi dersin? valla ne yalan soyliyim 20 aydir ayni husranla sonuclandigi icin artik belirtileride fark edemiyorum.. bugun sag tarafima 2-3 dakika suren cok kotu bir agri/sizlama girdi ama nedeni konusunda hic bir fikrim yok..

Herhalde bendede birgun positif cikarsa bende sok gecriririm 🙂

az kalmis gününe insallah seninkide belirtisis hamileliktir 🙂 gerci sonradan belirtiler fazlasiyla basliyor ama... beklemeden oldumu acayip oluyor yaaa... o gün nasil gecti, naptim, ne oldu hala farkinda degilim....

benim bugün 4+4, Cuma tekrar doktora gitcem bakalim, keseyi kesin görürüs belki bebeyide görürüz dedi doktor.... heycanla beklliyorum.... cinsiyet belli olmamistir ama senin icin ne geciyor???
inşallah görürsün keseyi..cinsiyet daha belli olmazki daha iki ayım bitiyor.benimiçimden erkek geçiyor.ama sağlıklı olsunda hiç farketmez kız olmuş erkek olmuş...

inşallah görürsün keseyi..cinsiyet daha belli olmazki daha iki ayım bitiyor.benimiçimden erkek geçiyor.ama sağlıklı olsunda hiç farketmez kız olmuş erkek olmuş...

aynen canim, saglikli olsunda... dün eczaneye gittik esimle, Folik asit haplarim az kalmisti ondan almaya... adamda türkdü, eee kac haftalik nasil gidiyor falan... sonra diyor iste, yaaa eskiden insanlar acayipmis yaa illa erkek bebek isterlermis falan, sayiyor sayiyor. kocam degil ama ben yillardir erkek bebek icimden gecek... bende erkek istiyorum diyince adam donakaldi...🙂))) gerci ben daha hamile kalmadan benim icimden kiz geciyordu, halada öyle.... Hayirlisi ve saglikli olsun....

aynen canim, saglikli olsunda... dün eczaneye gittik esimle, Folik asit haplarim az kalmisti ondan almaya... adamda türkdü, eee kac haftalik nasil gidiyor falan... sonra diyor iste, yaaa eskiden insanlar acayipmis yaa illa erkek bebek isterlermis falan, sayiyor sayiyor. kocam degil ama ben yillardir erkek bebek icimden gecek... bende erkek istiyorum diyince adam donakaldi...🙂))) gerci ben daha hamile kalmadan benim icimden kiz geciyordu, halada öyle.... Hayirlisi ve saglikli olsun....

benim içimden de hep erekekmiş gibi geçiyordu.dr %90 kız dedi.erkek istiyordum ben de ama hiç üzülmedim :yumurta:

az kalmis gününe insallah seninkide belirtisis hamileliktir 🙂 gerci sonradan belirtiler fazlasiyla basliyor ama... beklemeden oldumu acayip oluyor yaaa... o gün nasil gecti, naptim, ne oldu hala farkinda degilim....

Ay ne guzel insallah gorursunuz keseyi ve bebisi..

bilemiycem guzelim belirtisiz hamislikmi benimki 🙂 bekleyip gorecegiz bakalim.. gelismelerden haberdar ederim sizleride..

o gun sok etkisi yaratmistir sende zaten 🙂 ben kendimi hayal bile edemiyorum oyle bir gunde 🙂

iyiym çok şükür güzel gidiyo hamişlik bebeğimde gayet iyiymiş sadece bana biraz bel ağrısı çektiriyor okadar...inşallah sende en yakın zamanda tadarsın bu duyguyu yazım gülüm...

Iyi olmana sevindim guzelim insallah hep boyle iyi olursunuz.. bel agrisida nazarligi olsun canim 🙂

Insallah en yakin zamanda isteyen herkes o duyguyu tadar canim..

Tabiki kizlar en onemlisi saglikli bebisler olmalari..

Ay ne guzel insallah gorursunuz keseyi ve bebisi..

bilemiycem guzelim belirtisiz hamislikmi benimki 🙂 bekleyip gorecegiz bakalim.. gelismelerden haberdar ederim sizleride..

o gun sok etkisi yaratmistir sende zaten 🙂 ben kendimi hayal bile edemiyorum oyle bir gunde 🙂
..

bende hep hayal ederdim, ögrendigimde söyle yaparim böyle yaparim diye ama o an bambaska oluyor.... insallah sende tez bi zamanda yasarsin....

Geri