Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
dogruyu soylemem gerekirse hic birsey... hic belirtimde yok zaten.. o yuzden cokta umutlu degilim.. senin ilk belirtilerin ne zaman basladi canim? ve neydi?
hic bi belirti olmamasida bi belirti olabilir 🙂
bende belirti olmadi... bi hafta önceden adet agrim baslardi yine öyle oldu. ama normalden hafif gecti... o yüzden bende bu ay ümidi kesmi$tim, hersey herzamanki gibiydi... ama öyle olmadi cok sükür.... resmen $ok gecirdim test yaptigimda...
hoşbuldukk uzun zamandır yoktum kızlarr..ayy benim mide bulantılarım hafifledi ama felaket derecede bel ağrılarım başladı nolcak bilmiyorum 8+2 olduk bugünn.. eminecim sen kac haftalık oldun
hic bi belirti olmamasida bi belirti olabilir 🙂
bende belirti olmadi... bi hafta önceden adet agrim baslardi yine öyle oldu. ama normalden hafif gecti... o yüzden bende bu ay ümidi kesmi$tim, hersey herzamanki gibiydi... ama öyle olmadi cok sükür.... resmen $ok gecirdim test yaptigimda...
Oylemi dersin? valla ne yalan soyliyim 20 aydir ayni husranla sonuclandigi icin artik belirtileride fark edemiyorum.. bugun sag tarafima 2-3 dakika suren cok kotu bir agri/sizlama girdi ama nedeni konusunda hic bir fikrim yok..
Herhalde bendede birgun positif cikarsa bende sok gecriririm 🙂