Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Iyi gunler eminegelin.. nasilsin canim? sende yeni hamisler arasindasin listede gordum cok cok tebrik ediyorum.. Allah sag selamet kucagina almayi nasip etsin.. Darisi bizlere.. dualarinizi eksik etmeyin olurmu...

sagol canim... her gece dua ediyorum allahima, isteyen herkeze nazip etsin diye...
ben iyiyim, i$ güc yuvarlanip gidiyoruz iste .... sende arayi acma bidaha 🙂))

sagol canim... her gece dua ediyorum allahima, isteyen herkeze nazip etsin diye...
ben iyiyim, i$ güc yuvarlanip gidiyoruz iste .... sende arayi acma bidaha 🙂))

Cok sagol canim insallah bizimde melekler yoldadirlar..

izine gittin bebisi getirdin demi seni seni 🙂 en guzeli yaptin memleket kokulu bir bebisin olsun insallah 🙂

ben acmamaya calisirim 🙂 ama islerim yogun eskisi gibi bol vakit bulamiyorum ki girsem ama uzatmamaya calisicam soz hehe 🙂

Slm silam_nisa.. ben iyiyim cok sukur sen nasilsin? ya sey nickini degistirenler vardi galiba ama ben kimin kim oldugunu bilmiyorum malesef?.. bilen varsa yazabilirmi??
biri benim canım sevilay76 idim eskiden bide bilge melek ve berranur 🙂
çok şükür bende iyiyim senin gibi beklemedeyim bebişimin teşrif edeceği günü bekliyorum🙂

hoş bulduk taze hamişimizzzzzz!!!geçen gece chatboxta adminimle karşılaştım dedim mimoza çiçeği ve emine gelin hamiş yazarmısınz,baktımanında değişmiş arkadaşımada yakıştı canımm🙂

Geri