Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

meleklerim beni uyku tutmuyo moralim çok bozuk iki saattir internetten araştırıyorum kimyasal gebeliği. benim reglim 1 hafta geçti kan testi yaptırdım. hcg değerim 19.87 çıktı. doktor çok düşük bu değerde hamilelik olmaz biyokimyasal olabilir dedi. ne olduğunu açıklamadı bana. perşembe yine gel değerinin iki katına çıkması lazım dedi. moralim o kadar bozukki. ağlaya ağlaya öldüm bugün. bilgisi olan varsa anlatsın nolur.

sevgi ağlamana hiç gerek yok.benim 18 çıkmıştı doktor aynısını söyledi.salı yapmıştım.cuma yaptığımda 105e yükselmişti.ve işte 12+0 haftalık gebeyim bugün

Slm melekler.. uzun zamandir girmiyordum.. kafami rahatlatmaya ihtiyacim vardi ve biraz basardim galiba.. Ama sizleride cok ozledim.. guzel muhabbetlerinizi.. Insallah herkeste hersey yolundadir.. Hamislerin sagligi yerinde bekleyenlerinde sabri yerindedir insallah..

Ben halen beklemedeyim.. bu beklemede ne zaman son bulacak cok merak ediyorum.. insallah hic birimiz cok fazla beklemeyiz artik ve guzel haberler veririz..

Hepinizi cok cok opuyorum..

Sen nasilsin canim? Bebis nasil? bulantilarin var mi?

uzun zamandir takip edemiyorum ama havalar duzelince kimsenin pc basinda oturasi gelmiyordur buyuk ihtimalle 🙂

bende mecburiyetten oturuyorum calistigim icin ama evde olunca cok fazla giremiyorum..
ben iyiyim bebiş de iyi teyzesi.dışarı çıkmazsam bulantılar pek sıkmıyor da dışarı çıkıp gelince 2 gün yatıyorum.araba tutuyor beni.ben de gözümü açar açmaz pc başına geçiyorum 🙂

ben iyiyim bebiş de iyi teyzesi.dışarı çıkmazsam bulantılar pek sıkmıyor da dışarı çıkıp gelince 2 gün yatıyorum.araba tutuyor beni.ben de gözümü açar açmaz pc başına geçiyorum 🙂

Anliyorum canim.. araba degilde otobus falan benide cok tutuyor.. arabadada onde oturmam lazim 🙂 hamis olmadigim halde boyleysem ben kendi hamisligimi tahmin bile edemiyorum 🙂 birde benim tansiyonum cok dusuk oluyor genelde..

ne guzel iste canim rahatsin evde dinlene dinlene gecir bu donemi.. insallah tadini cikartacagin zamanlar yakindir..

Geri