Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayyy cok sagol... ilk gördügümde acayip sevinmistim... eminim sana daha cok yakisir... en kisa zamanda sendede yazar insallah

bebi$im insallah rahattir ama bu oturmak beni mahvediyor... oturdummu karnim ve belim agriyor.... eee sen nasilsin bakalim?
canım zamanla rahatlarsın ve meleğini kucağına alınca bütün ağrıların sıkıntıların vız gelir
inşallah sağlıklı bişekilde kucağına aldığın zaman fotosunu bizimle paylaşırsın küçük meleğinin

hamiş meleklerin bebişleri sizin de biran önce hamiş kalıp onlara arkadaş getirmeniz için dua ediyorlar
aminnnnn inşalllahhh tez zamanda hamiş haberlerimizle sevinirizzz kııss siz dua edin hamişlerin duası tutar inşallahhhh biz bekleyenlerde sizin gurubunuza katılırızz 🙂

biri benim canım sevilay76 idim eskiden bide bilge melek ve berranur 🙂
çok şükür bende iyiyim senin gibi beklemedeyim bebişimin teşrif edeceği günü bekliyorum🙂

Aaaa tamam 🙂 berranur ve bilgemelek kim peki?

aynen kiz 🙂 Ne zaman tesrif edeceklerse 🙂

ayyyy kizlar benim patron geldi simdi 2.5 aylik bebisi var onuda getirmis yaninda onu seviyorum cooookkkkk tatliiii

Benimde regl olacagim ve oldugum zaman belim cok cok agriyor is yerinde oturmaktan :-( Insallah en kisa zamanda gecer seninki.. Ben iyiyim gunumu bekliyorum bakalim bu ay neler olacak..

günün ne zaman canim... gecenlerde ayda kac kisi hamile kaliyor diye bi ortalamasini yapmislardi.. bu ay 1,5 kisi daha hamile kalmasi gerekiyor 🙂))

iyi olmaya çalışıyorum.bebeğimi düşünmek zorundayım çünkü.ben yattığım yerden girebildiğim için nete gözümü açar açmaz açıyorum pcyi.senin kaç+kaç oldu gülüm?

ben dün 4+5 demistim ama aksam bidaha bi hesap kitap yaptim bugün 4+4 bu sefer kesin 🙂) bende basindan kalkmam diye eve almiyorum ama muhtemelen yakinda alcaz...

ayyy cok sagol... ilk gördügümde acayip sevinmistim... eminim sana daha cok yakisir... en kisa zamanda sendede yazar insallah
ayyy canımmm benimmm insan sevinmez mi sonuçta hasretle beklediğin bişiy Allahım tamamını erdirsinn TATİL BEBEMİZİ sağlıklı bişekilde kollarına almayı nasip etsinn🙂
TATİLBEBEsi yakıştı şimdilik isim olarak demi