Benimde regl olacagim ve oldugum zaman belim cok cok agriyor is yerinde oturmaktan :-( Insallah en kisa zamanda gecer seninki.. Ben iyiyim gunumu bekliyorum bakalim bu ay neler olacak..
biri benim canım sevilay76 idim eskiden bide bilge melek ve berranur 🙂 çok şükür bende iyiyim senin gibi beklemedeyim bebişimin teşrif edeceği günü bekliyorum🙂
hoş bulduk taze hamişimizzzzzz!!!geçen gece chatboxta adminimle karşılaştım dedim mimoza çiçeği ve emine gelin hamiş yazarmısınz,baktımanında değişmiş arkadaşımada yakıştı canımm🙂
iyi olmaya çalışıyorum.bebeğimi düşünmek zorundayım çünkü.ben yattığım yerden girebildiğim için nete gözümü açar açmaz açıyorum pcyi.senin kaç+kaç oldu gülüm?
aminnnnn inşalllahhh tez zamanda hamiş haberlerimizle sevinirizzz kııss siz dua edin hamişlerin duası tutar inşallahhhh biz bekleyenlerde sizin gurubunuza katılırızz 🙂
biri benim canım sevilay76 idim eskiden bide bilge melek ve berranur 🙂 çok şükür bende iyiyim senin gibi beklemedeyim bebişimin teşrif edeceği günü bekliyorum🙂
Benimde regl olacagim ve oldugum zaman belim cok cok agriyor is yerinde oturmaktan :-( Insallah en kisa zamanda gecer seninki.. Ben iyiyim gunumu bekliyorum bakalim bu ay neler olacak..
iyi olmaya çalışıyorum.bebeğimi düşünmek zorundayım çünkü.ben yattığım yerden girebildiğim için nete gözümü açar açmaz açıyorum pcyi.senin kaç+kaç oldu gülüm?
ben dün 4+5 demistim ama aksam bidaha bi hesap kitap yaptim bugün 4+4 bu sefer kesin 🙂) bende basindan kalkmam diye eve almiyorum ama muhtemelen yakinda alcaz...