Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

BEKLENMEYEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ

şimall..........................................9 Aralık

sılam_nisa....................................16 Aralık

2011 ANNE ADAYLARI

<!-- google_ad_section_end -->
MART ANNE ADAYLARI

Sabırsızım............................. Mart (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)

NİSAN ANNE ADAYLARI

elçin&su...........................................Nisan
(Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)

MAYIS ANNE ADAYLARI

esinerkan..........................................Mayıs

HAZİRAN ANNE ADAYLARI

lalezar.............................................Haziran

TEMMUZ ANNE ADAYLARI

melodi_cn.......................................Temmuz

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI

ecce...............................................Ağustos

EKİM ANNE ADAYLARI

yaseminnnnnnn.....................................Ekim

beklenenbebiş.......................................Ekim

elif-ecrin............................................Ekim

ARALIK ANNE ADAYLARI

ayyy sılam cok tatlısın cok hosuma gıttı bırden bır sen bır ben kalmısız 🙂 cumaya bana yenı hamısımız yazalım salı gunude sana yazalım yenı hamısımız diye inşşş

[sıze=3]slm kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyodum işlerden dolayı sizleri çok özledim sılam nisa cnm nasılsın inşallah sende en yakın zamanda meleğine kavuşursun şimalle tanışamadık hiç ama şimdi tanışmış olalım allah inşallah en yakın zamanda seninde meleğini gönderir inanın kızlar her nekadar buraya giremesemde her namazımda dualarım sizlerle.bende burda çok derdimi paylaştım çok iyi arkadaşlar edindim normal hayatımdaki birçok arkadaşımdan beni daha iyi anlayanlardandınız ne günler geçirdik burda.allaha çok şükür benim prensim geldi ve 22 kasımda 1 yaşına girdi çok güzel bir duygu allah'ım sizlerede nasip etsin inşallah sizleri çok seviyorum sakın umudunuzu kaybetmeyin allah'ın izniyle sizinde olacak ben inanıyorum yine görüşürüz hoşçakalın ...[/sıze]

ayyy sılam cok tatlısın cok hosuma gıttı bırden bır sen bır ben kalmısız 🙂 cumaya bana yenı hamısımız yazalım salı gunude sana yazalım yenı hamısımız diye inşşş
demi liste oluşunca içim bir coştu görsenn inşallah hemencecik listemize hamiş olarak eklenirizz Allahım nasip etsin canım :bebeğim:

Ayy kızlar hadi hayırlısı, eline sağlık sılam, uğraşmış yeniden liste hazırlamışsın, ama bu liste çok çabuk yok olucak sende Şimalcimde en kısa zamanda hamiş olucaksınız 🙂
inşallah lalezarım inşallah canım 🙂 Rabbim hayırlısını versin :bebeğim: :bebeğim:
oyy ömrü uzun ve bereketli olsun yasemin maaşallah ne güzel yaşını doldurmuş dualarında unutmadığın için çok teşekkürler canım Allah razı olsun evet burada ne arkadaşlıklar kuruldu neler paylaştık ... inşallah bizde sisin gibi anneliği tadarız :bebeğim:

Günaydın canlarım.Bazılarınız hatırlarsa geçen ay düşük yapmıştım.1 ay kanamam devam etmişti.sonrasında da olmam gerek hastalığımı olmuştum.toplam 40 günü hasta geçirmiştim 🙁(
Şimdi yeni bi döngüdeyim.Doktor korun bidahaki ay yine klomen verirm devam ederiz demişti.ama ben korunmadım hasta olmam gerek günü 2 gün geciktim.sağ tarafımda acayip bi batma var.eğilemiyorum.gece sola dönerken yine batıyor.gün içinde sanki orda bi yumru var hareket ettikçe batıyor.
Doktorada hemen gitmek istemiyorum.Biraz daha zaman geçsin istiyorum ama korkuyorum bu acaba düşükten kalan parçamı.(doktor ufak bi parça kalmış ama hastalıkla atarsın demişti) ya kafam allak bullak.ben bebeğimi istiyorum artık Allahım yardım et 🙁(

amin cnm inşallah tadacaksınız

canım bence doktora git çünkü en iyi bu şekilde ne olduğunu anlarsın yoksa düşüne düşüne daha çok sinirlerin bozulur, bir de düşüğün adet döngüsünü değiştirdiğini duymuştum gecikme ondan da olabilir sen doktoruna git canım sonra doktoruna gidersin sağlıklı bir şekilde kavuşursun meleğine kendini üzme canım biraz rahatlamaya çalış olur mu

amin cnm inşallah tadacaksınız
inşallahhhhhhhh 😀 :bebeğim:

kızlar yarın doktora gidiyorum test yapılacak öğleden sonrada sonuçlar çıkacak araştırdığım kadarıyla prolaktin düzeyi bu dönemde artarsa gebeliğin olduğunu kanıtlarmış hakkımızda hayırlısı diyerek yarın gidicem geçen hafta mübarek cumada aşılamam oldu bu hafta cumada testim var önümüzdeki hafta cumada regl günüm güzel rabbim hayırlı ve müjdeli haberler vermeyi nasip etsin inşallahhhh!!!

Dualarınıza beni de ekler misiniz?