Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Herkese merhaba
29 Kasım salı günü minik Elam 1 yaşına girdi...çooookkk muhteşem ve heyecan dolu bir duygu. Bunu yazarken bile gözlerimden yaşlar iniyor.

Çünkü ben de bebiş için epey bekleyenlerdenim. Burada ne kadar çok anım var. Hamile miyim yine regl oldum sorularını ve üzüntülerimi aylarca benimle paylaşan her arkadaşıma ve dostuma sonsuz teşekkürler. Bu site çok sağlam...sırtını çok rahat yaslayabilirsin. Herkeste aynı sorun olduğu için bizi bizden başkası asla anlayamaz, hele ki gerçek hayatta bunların neredeyse hiçbirini paylaşamayız. Buradaki destek gerçekten muhteşem.

Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bana meleğimi gönderdi , sağlıkla dünyaya geldi maşallah ve yine şükürler olsun ki yaşına girdi. İnşallah güzel günlerini göstermeye devam eder ve inşallah babasıyla beraber kızımızın okula gittiğini, evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu da görürüz.

Meleğini bekleyenlere çok dua ediyorum, inşallah allah size de nasip etsin. İnşallah siz de bu güzel günlere tanık olun.

Hepinizi öpüyorum sevgiler...
oyyy maaşallah süphanallah elamıza:nazar: ömrü uzun ve bereketli olsun :kiss: bekleyişler hep böyle mutlu bitsin inşallahh 😀

Bismillahirrahmanirrahim.

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

canim bitanem senin icin tek elimden gelen dua etmek... insallah bu kadar dua ile Allah seni bos cevirmicek bu ay🙂 hep aklimdasin yazmasam bile
Allah razı olsun canım Allah evlatlarının ömrünü uzun etsin 🙂 teşekkürler :kiss:

Ohh ohhhh canım benim yumoşlar büyümüş hadi bakalım, şimdi işin büyüğü babada, inş. çok hızlı çıkarlar ve içlerinden bir tane uyanık yumoşunu yakalar, büyür büyür göbüşünde 😀
inşallah canım ya yarın saat 11de aşılama inşallah tutar ..

dualarım senınle sılamcım inş önce ben sonra sen guzel haberler verereksın cuma gunu asılama saatınde dualrının cabuk kabul oldugu bı arkdasın yada annen kım varsa haber et meryem suresi okusunlar
canım ben sureyi okuya okuya gidicem Rabbim nasip eder inşallah kimin duası kabul olur bilmem ki 😕 onun için herkesten dua istiyorum inşallah peş peşe güzel haberler veririz buradan :bebeğim:

Herkese merhaba
29 Kasım salı günü minik Elam 1 yaşına girdi...çooookkk muhteşem ve heyecan dolu bir duygu. Bunu yazarken bile gözlerimden yaşlar iniyor.

Çünkü ben de bebiş için epey bekleyenlerdenim. Burada ne kadar çok anım var. Hamile miyim yine regl oldum sorularını ve üzüntülerimi aylarca benimle paylaşan her arkadaşıma ve dostuma sonsuz teşekkürler. Bu site çok sağlam...sırtını çok rahat yaslayabilirsin. Herkeste aynı sorun olduğu için bizi bizden başkası asla anlayamaz, hele ki gerçek hayatta bunların neredeyse hiçbirini paylaşamayız. Buradaki destek gerçekten muhteşem.

Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bana meleğimi gönderdi , sağlıkla dünyaya geldi maşallah ve yine şükürler olsun ki yaşına girdi. İnşallah güzel günlerini göstermeye devam eder ve inşallah babasıyla beraber kızımızın okula gittiğini, evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu da görürüz.

Meleğini bekleyenlere çok dua ediyorum, inşallah allah size de nasip etsin. İnşallah siz de bu güzel günlere tanık olun.

Canim...cok güzel yazmissin,benimde duygularimin tercümani olmussun.
Minik elaminda yanaklarindan öpüyor,uzun,saglikli ve sevdikleriyle beraber mutlu bir ömür diliyorum.Allahim bahtini acik etsin ve annesine babasina bagislasin:kiss:

kızlar bu gün Cuma ezanı okunurken aşılama işlemim gerçekleşti ve işe gitmedim biraz dinlen dedi doktorum bende evime gelip yattım. Şimdi sizlere yazmak için 5-10dklığına nete geldim nette fazla kalma dediler 😀 doktorum haftaya bu gün test istedi yani önümüzdeki hafta Cuma günü test yapılacak ve inşallah bebeğim gelmiş olur ve annesine tutunur. Kızlar aklınıza geldikçe dua edin olur mu inşallah Rabbim daha fazla bekletmez.. :bebeğim:

Herkese merhaba

ayyyy cannım elam teyzesinin bitanesi 1 yaşina girdi demek allahım nice mutlu senelerini gelin olduğunu mutlu ve başarılı olmasını nasip etsin inş

kızlar bu gün Cuma ezanı okunurken aşılama işlemim gerçekleşti ve işe gitmedim biraz dinlen dedi doktorum bende evime gelip yattım. Şimdi sizlere yazmak için 5-10dklığına nete geldim nette fazla kalma dediler 😀 doktorum haftaya bu gün test istedi yani önümüzdeki hafta Cuma günü test yapılacak ve inşallah bebeğim gelmiş olur ve annesine tutunur. Kızlar aklınıza geldikçe dua edin olur mu inşallah Rabbim daha fazla bekletmez.. :bebeğim:

tatlımm dualarımseninle allahım bebişini sana tutundursun inş

Amin gülüm,insallah rabbim daha fazla bekletmez ve yüzünü güldürür...Cuma günü burada müjdeyi verirsin insallah...:leylek

KIZLAR ÖZELLİKLE DE AŞILAMA.YAPTIRANLAR AŞILAMA SONRASI YAŞADIKLARINIZI YAZAR MISINIZ? BEN İNTERNETTEN BİŞEYLER OKUDUM MORALİM FENA BOZULDU :uhu: BENİM DÜNDEN BERİDİR KASIK AĞRILARIM VAR ADET OLACAKMIŞIM GİBİ BİR DE BELİM AĞRIYOR ARA ARA KARNIMDA DA ŞİŞLİK VAR SARI SARIDA AKINTIM OLUYOR İNTERNETTE BUNU YAŞAYANLARA BAKTIM HEP AŞILAMASI TUTMAYANLAR BÖYLE ŞEYLER YAŞAMIŞ AŞILAMASI TUTTANLAR BÖYLE YAŞAYANLAR VAR MI ARANIZDA??? DOKTORUM KASIK AĞRILARININ NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA BENİM YİNEDE MORALİM BOZULDU TUTMAYANLARDAMI BÖYLE OLUYOR ACABA 😕 LÜTFEN CEVAP YAZIN AŞILAMA YAPTIRAN MELEKLER...

Geri