sılam_nisa
Hamiş Melek
KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ, ÇOK GÜZELDİ...
ay bende bende neler nler okudum bilimusun ik tane hatim bilem yaptımm inş rabbim vermişdr meleğimii ya gerçekten çok üşüyo ayaklarım ik tane kalın çorap bide patik yine buz gibi akşamm kurutma makinesinde ısıttım biraz yok bana mısın demiyoooo okdar halsizim ki eşim kalk yemek hazırla diycek şimdi diye korkuyorum ya resmen
ayy inş inşşşş yeterki meleğim gelsin ben bağişiklık sistemim düşmesine razıyım bacım yaaaa
inş hamişsindr güzelimm inşşşşş
ayyyy canımsın yaaaaa Allah razı olsun gülüm dünkü testtede çok çok hafif çıkmıştı onradan ama sabahki teste göre hareket etmek istedim
çok şükür kurban olduğum Allah ım gönderdi
hepiniz çok çok sağolun dualarınızın desteğinizin sayesinde şuan bu mutluluğu yaşıyorum
aslıgökçecim bende ilişkiden sonra sabaha kadar yatıyorum....
bizde genelde gece yaptık....
üstelik adetim bitti gün aşırı yapmaya başladık ....
adete 2 gün kaldı ara verdik....
off offff lekelenmem oldu....
moralim bozuk....
adet olacağım diye ödüm kopuyor.....
bende bal çörek otu tarçın karışımı yedim..
soğan kürü yaptım...
yaptımda yaptım.....
hayırlısı canım bakalım işe yaramış mı.....
içimde bir ümit var..
sanki tüp bebek yapılırsa olur diye..
olur mu ki..
dün birden kendimi daha yakın hissettim...
minicik elli bir bebiş en çok beni sever mi..
benden başkasına gittiğinde ağlar mı..
illa da annem der mi..
geceleri ağlayarak uyanır ben kucağıma alınca birbirimize sarılınca ağlaması geçer mi..
güzelim benim..
beni seçer mi annesi olarak..
bilmem belki..hayal gibi..ama güzel bir hayal..
yok cnm pko yani hormon tahlili ve ultrason inclemesinde öyle bi duruma rastlanmadı periyodum uzun sadece doktor norlam demişti.sanırım pko olanlarda ultrasonda görülüyo yada hormonlarda bi değişiklik oluyo bnmkinde öyle bişi yok şimdilik inş olmazda.daha önceki zamanlarda da görünmüştüm doktorum ovulasyon kanaması dedi hormon tahlili tekrarlatmadı zaten bi kaç kere yaptırmıştım sonuçlarına baktı bi durum yoktu ama bilemiyorum cnm yaaa inş kötü bi durum değildirr hayırlısı
benim ateş ölçtüğüm ilk aydı.son ay oldu acemiydim aslında ama çok araştırdım.o ay parça aldıkları için yasaklıydım ama yasağı o günlük deldim :meri: iyi ki delmişim bebişim o gün düşmüş göbüşüme.ateş düşer yumurta çatlayınca sonra tekrar yükselirmiş.ateş yükselince iş işten geçermiş.ben de ateş düşünce hemen çalıştım 🙂Rabbim verince veriyor işte
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallahhhh dinlenmeye çalışıyorum canım.
stres yapmamaya gayret ediyorum. bu ağrılarını allah hayırlara çıkarsın inşallah canımmm
bır hafta var gunume ama ben bu ay umutlanmıcam hatta aklıma bıle getırmeyecegım.cunku gecen aydan cok ümidim vardı yaa olmayınca bu ay protesto edecegımdıneln guzelce aklına kotu bısey getırme allahım melegını sana bagıslasın....gecen arkadaslarımız var aılece gorustugumuz onlarda 3 senelık evlıler dedım bız nezaman anneler gununu kutlayacagız???????*o da guldu ınsallah yakındır dedı dedım pespese hamıle kalalım...allahım ınsallah o gunlerı gosterır bıze...su anneler gunu ıcın olan reklamlardakı cocouklara bayılıyorum gordukce ıcım erıyo valla cok tatlılar...
bide kırmızılansam sizin gibi inşallahhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnn
yaaaaaa kıskandımm bende hamiş olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
pembedüş 10. hafta yani neredeyse 2buçuk aylık canım.benim en önemli belirtim bel ve karın ağrısı baş dönmesi oldu.ayaklarım üşüyordu.1-2 kere uykum geldi gündüz ki hiç gündüz uyumam sabah kalkmak istemedim 1-2 gün sadece bi de 2 veya 3 kere göğsüm yeni çıkınca olur ya ucu kaşınır hani öyle oldu.ihtimal vermediğim ve ümitlenip hayal kırıklığına uğramamak için hamişlikten değildir diyordum ama ondanmış canım
dur geldim kızlar ben iyi cok şükür pebedüş meryem canım ne catlıyor bilmem ama bu sabah cok agrım oldu agrıya uyandım sence ne oluyor klomen mi yaptı ne yapmam lazım 15 gecem yine calışayım mı bu gecede
şimdi kızlar sabahtan beridir yazıyorum hep ama hiç yaşamadım daha önce o yüden siz hamiş olanlardan fikir için 13 günü dr gittim o gece calışmıştık dr bana o gün iyi yumurtaların durumu dedi catlama iğnesi dedim gerek yok dogal yoldan olsun dedi vermedi sen 2 gün daha calış dedi 14 gecede calıştım akşam eşim yorgundu üstelemedim yattık sanaha karşı bir uyandım ki ölüyorum sag tafafım demim değil sanki hemen adet olucak gibi agrı beldede var ama cok değil sankı şimdi kasılıyor sag yumurtalık
günaydın herkeseeee kızlar bende profil ismimi değiştirdim ama anlaşılıyodur heralde 🙂
listedende adımı yeni ismimle kaydediyorummmm
bilgemelek cnm arkadaşım bilmiyorum ne diyeceğimi ama bizim imtihanımızda bu şekilde sabır göstererk bekleyerek kazanacağız inşşş Allah sabrının mükafatını verecektir inş cnmmm bnmmm üzülme demememin çok boş olduğunu biliyorum ama her yeni aya umutla bakabileceğimiz sağlığımız var çok şükür ve eşin ve dünyalar güzeli oğlun yanındaa cnmm desteğin çok fazlaaa heriey,n hayırlısı inşş yakındır güzel haberleri vereceğin günlerdeeeeee
ayşegülll bitanem senin yazını okuyuncada çok üzüldüm ama nolurr sen çok dirayetlisin inanıyorum ben ve hayırlısıyla müjdeyi alacağın vakitte çok yakın bunada inanıyorummm inşş Rabbim güzel kalbinden geçenleri hakkında hayırlı eyler ve nasip eder sanada sağlıkla beklemenin nekadar değerli oldupğun sadece sağlığımızı kaybedince anlamayalım öyle büyük bi nimet varki elimizde bence az kaldııı geilicekkk
evet haklısın cnm bende senin gibiydim sonra rabbim onu bana nasip ettiyse demekki günü vardır dedim umursamadım.adetim gecik ve ben halal gelecek adetim başlayack diye bekliyordum 🙂 ama hamişim haberim yok 2 yıl cok istedim 2 ay aman dedim 2 ay sonunda hamiş oldum
ayy inşallah🙁
dua edin kızlar benim için. grçi biliyorum herzaman ediyorsunuz da ama bu gece biraz daha fazla olsa🙂
mrs.m hele sen hiç eksik etme canım olur mu? hamiş meleklerin ki daha çok tutar🙂
ozaman benimde kasiklarim , daha dogrusu sol kasigim agriyor... ama her ay agriyor, hepde sol...
benimki regl bacim, 95% eminim....sivilceler var onlar olmassa biraz ümitlenirdim, cünkü bu ayki agrim hafif geciyor, normalde agridan kivranirdim, bu ay gayet rahatim ama $u sivilceler bozuyor i$i....
Amin canım inşallah Allah kabul etsin duanı..
Bilmiyorum valla bugün 6. gün 2000 oldu hemen hemen, 15 güne bende bitiririm sanırım, bugün arkadaşlarda aldı biraz, berranurda okumuş 100 tane allah razı olsun...
yaa bu arada,
mart - 4
nisan - 4
mayıs - 4
haziran - 4
inşallah temmuzda da 4 leriz hamişlerimizi🙂
kızlar selam beni bilenleriniz bilir ki şu an online olan herkes bilir az önceee testt yaptım pozitif çıktı inanamıyorum doğrudur dimi silik milik değil direk çıktı yalan olmasın diye bidaha yaptım oda pozitif çıktı ayyy elim titriyooo
Şu anda hepiniz hamişsiniz, bulaşır belkide kızlar, bulaşıcı mı bu hamişlik acaba 😀
Allahım dursadan hamile geliyor, sen dualarımı duy yarabbim, benimde ismim hırmızı harflerle yazdır burlara....
Hepinize iyi akşamlar tatlılarım, mesai bitti, yarın görüşmek dileğiyle, kendinize ve bebeklerenize iyi bakın...
🙂 hadi ya şaşırtın beni canım benim. hamile olmak çok güzel di mi insan böyle hamile olan arkadaşları okuyunca o kadar çok seviniyor ki sonra merak ediyor nasıl duygular yaşıyorlar diye.çok şükür Rabbimize hep şükür sonsuz şükür
valla o konuda emine ve lalezar elime su dökemez🙂
ben eskiden sabırsızdım ama adımı değiştiremiyorum. eski ben değilim 🙂
tütütütütü masallahhhh.... haa tükürdüm nazar falan kalmamistir artik
evt canim herseyin hayirlisi olsun.... bunlarda gecer 🙂
masallah canim, benden söylemesi 12 haftaya kadar zaman gecmiyor, 12 haftadan sonra zaman cok hizli ilerliyor.... benim kiz kocaman oldu 25 haftadayim, bazen inanamiyorum 🙂 eee agrilar, sizilar olcak, buda bu i$in cilvesi 🙂
haklisin cnm artik buda cilvesi cekecegiz 🙂 seninkinede masallah cnm allah kucagina aldigin günüde göstersin ins 🙂
ayyy selzeh doğum yapmışş allahımmm bizede sağ salim göstermeyi nasip etsin
tahmin edebiliyorum ... off off birde biz alabilsek o kokuyu.. aslnda daha ilk ayım bu ilk deneme yani ama çok heveslendim umarım hüsrana uğramam... birde bişey sorucam sana canım şimdi internetten testlere bakıyordum da bu fortel i denedin mi sen?erken gebelik testi diyince ilk o çıkıyo ???
sılam burdasın geçmişi mi okuyorsun 🙂
güzel olurda ben yapa yanliz burda nasil idare ederim diyorum kendimegüle gülebakan öyle diyor bende ala ala bi bunlarmi cakiyor ben niye cakamiyorum bu davayi diyorum kendime🙂
selam kızlar 34.haftamızın ıcındeyız....bugun kontrolumuz vardı ters duruyordu en son gıttıgımde bugun dönmüş ama tam dogum pozısyonunda degıl yıne bakalım ne olacak......2232 gr olmus hersey yolunda cok sukur....kansızlık cıktı bende bu sefer sınırın altına düşmüş.....az kaldı ama artık hersey zorlastı....allahım kolay dogum nasıp etsın ınsallah...bu arada kızlarrrrr lalezar,sılam_nısa,aysegullll ve aklıma gelen butun arkadaslarıma bugun doktordayken bol bol dua ettımmmm allahım kabul etsın ınsallahhhhh
Günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beni hamişler listesine ekliyebilirsiniz.. ya sevinçten ne edeceğimi bilmiyorum.. kimsenin haberi yok ilk burdn sizlere sölüyorum... Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı isteyen herkesee inşallahh
inş. bebeğin gelmiştir test yaptın mı merak ettim :bebeğim:
Allahım sağslıklı bir şekilde doğum yaptığını müjdelemeyide nasip edecek canım dualarım seninle canım amniyonsentezde sorunsuz çıkıcak ve bebeğinin sağlığını anlatacaksın bizlere canım sana bişi anlatayım dayımın eşi 44-45 yaşında farkına varamıyor adet düzensizliği diye bi dr gidiyor 2.5 aylık hamile ve Rabbim göndermiş doğuracağım diyor şimdi 8 aylık ve sapa sağlam 😀 doğumunu bekliyoz Rabbim verdiği mucizesine bakar onu korur canım Allaha emanet olun
bilgecim hatırlıyor musun sen çekilmeye gittiğinde bana önermiştin birde hamile kalınca git demiştin ısrarla dr söylemiştim ama nafile canım benim şanssızlığım doğuydu doktor olarak 2-3 kişiye muhtaç olmamadı şimdi bu şehir bize iyi gelecek inanıyorum inşallah bende senin gibi filmden sonra meleğime kavuşurum
Merhaba kızlar ben geldim..
Buraya üye olduğumda bebek telaşını henüz yeni yaşıyordum yeni başlamıştı ağlamalarım... Nekadar zaman geçti üstünden geriye dönüp baktığımda umutsuz değilim asla çünkü öyle imkansız denilenler oldu ki Rabbim ol dedi hamile kaldılar hatta bebeklerini kucaklarına aldılar
Ben arkadaşlarımı gördükçe hep umutla doluyorum onları asla unutmadım bazılarıyla görüşemiyoruz artık ama burada ne hayatlar yaşandı...Şimdi sıra bende birçoğunuz bilirsiniz doğunun azizliğini yaşamıştım doktor olmadığı için olanların verdiği yanlış ilaçlarla hastahanelik olmuştum ve klomenle kistim olmuştu tabi doktorum yumurta takibini asla yapamam dediği için ben bu kistide geç öğrenmiştim geriye bakıyorum da neler yaşamışım ama yılmıyorum asla! Ben anne olmak istiyorum! Bebeğim bize gelecek bunu biliyorum :bebeğim:
Şimdi taşındık artık imkanlarımız daha iyi ve doktora gittim tahlillerim yapıldı nasipse 02.11.11 tarihinde yani bu çarşamba günü hsg çekilecek doktorum tahliller iyi ama araştıralım bu kadar zamandır beklediyseniz tez zamanda bebeğinize kavuşturalım dedi Şimdi sizden birkez daha dua istiyorum bana dua eder misiniz? HSG sonuçlarım iyi çıksın ve tüm evlat hasretiyle kavrulan yürekler gibi benimde yüreğimdeki hasret dinsin...
nş o günlerde glecek sılam 🙂 sizin dularınızla tabi topiğimizin yeni hamişleri olacagız ıns ben sen pozıtıf baby aklıma gelemyen kaldımı??
Yegenimiz kipirdadikca 🙂)) yesinler o yegeni emi