Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
şimall..........................................9 Aralık
BEKLENMEYEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ
sılam_nisa....................................16 Aralık
2011 ANNE ADAYLARI
<!-- google_ad_section_end -->MART ANNE ADAYLARI Sabırsızım............................. Mart (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI elçin&su...........................................Nisan (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr) MAYIS ANNE ADAYLARI esinerkan..........................................Mayıs (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr) HAZİRAN ANNE ADAYLARI
lalezar.............................................Haziran (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI melodi_cn.......................................Temmuz (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI ecce...............................................Ağustos (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI yaseminnnnnnn.....................................Ekim (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
beklenenbebiş.......................................Ekim (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
elif-ecrin............................................Ekim (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
Kızlar mehaba bu gün doktorumu aradım progestan testim çıkmamış yarına elime geçer dedi beta hcg sonucumda 1.9 çıkmış bu değer aşılamadan 8 gün sonraki değerim, doktorum dedi hiçbir ilaç kullanmıyorsun ve dinleniyorsun ben de dedim umudum olmalı mı? her zaman umut vardır dedi anlayamadım şimdi 1.9 ne gatif demek benim bildiğim
doktorun asistanıda dediki betahcgye takılmayın adet günü bile test yapıp sıfırı görenlerin hamile olduğunu çok gördüm bu değerlere adetiniz geçmeden güvenmeyin dedi. Benim adet tarihim 16.12.2011 yani bu cuma günü nasip olurda adet olmazsam 19.12.2011de pazartesi test yaptırırım ... Güzel mevlam beklemeye gücü kalmayan bu kullarını daha çok bekletmesin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :bebeğim:
Kızlar mehaba bu gün doktorumu aradım progestan testim çıkmamış yarına elime geçer dedi beta hcg sonucumda 1.9 çıkmış bu değer aşılamadan 8 gün sonraki değerim, doktorum dedi hiçbir ilaç kullanmıyorsun ve dinleniyorsun ben de dedim umudum olmalı mı? her zaman umut vardır dedi anlayamadım şimdi 1.9 ne gatif demek benim bildiğim
doktorun asistanıda dediki betahcgye takılmayın adet günü bile test yapıp sıfırı görenlerin hamile olduğunu çok gördüm bu değerlere adetiniz geçmeden güvenmeyin dedi. Benim adet tarihim 16.12.2011 yani bu cuma günü nasip olurda adet olmazsam 19.12.2011de pazartesi test yaptırırım ... Güzel mevlam beklemeye gücü kalmayan bu kullarını daha çok bekletmesin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :bebeğim:
sılam aksam cıkmak zorunda kaldım kusura bakma
inş progestan sonucun guzel gelır beta için erkendı zaten hıc takılma rahat ol guzel haberlerını bekllıyorum
sılam aksam cıkmak zorunda kaldım kusura bakma
inş progestan sonucun guzel gelır beta için erkendı zaten hıc takılma rahat ol guzel haberlerını bekllıyorum
canım olsun evet betahcg çoğul gebelik için sanırım bakılmış ama nasip diyeceğim progestan sonucum sanırım iyi artık kısmet bu cumaya adet olmazsam (inşallahh olmammmm) pazartesiyi bekleyip kanda baktırıcam inşallah güzel mevlam nasip etmiştir , senide benide tez vakitte mevlam güldürsün canım
Sılam_nisacım inşallah hep beraber hayırlı haberini alırız canım benim, inşallah rabbim meleğini yollamıştır. gönülden diliyorum canım... sana bunu yazarken duygulandım 🙁(( gerçekten çok istiyorum meleğinin gelmesini.
<!-- google_ad_section_end -->[ı][sıze=3]mart anne adayları[/sıze][/ı] [ı][sıze=3]sabırsızım............................. Mart (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
[/sıze][/ı][ı][sıze=3]nisan anne adayları[/sıze][/ı][ı][sıze=3] [/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]elçin&su...........................................nisan [/sıze][/ı][ı][sıze=3](anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr) [/sıze][/ı][ı][sıze=3]mayıs anne adayları[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]esinerkan..........................................mayıs [/sıze][/ı][ı][sıze=3][sıze=3](ann[/sıze]e adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr) [/sıze][/ı][ı][sıze=3]haziran anne adayları[/sıze][/ı]
[sıze=3][ı]
lalezar.............................................haziran [/ı][/sıze][ı][sıze=3][sıze=3]([/sıze]anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]temmuz anne adayları[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]melodi_cn.......................................temmuz [/sıze][/ı][ı][sıze=3][sıze=3]([/sıze]anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr) [/sıze][/ı] [ı][sıze=3]ağustos anne adayları[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]ecce...............................................ağustos [/sıze][/ı][ı][sıze=3](anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr) [/sıze][/ı] [ı][sıze=3]ekim anne adayları[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]yaseminnnnnnn.....................................ekim [/sıze][/ı][ı][sıze=3](anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
beklenenbebiş.......................................ekim (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
elif-ecrin............................................ekim [/sıze][sıze=3][sıze=3](anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)[/sıze][/sıze][/ı][ı][sıze=3] [/sıze][/ı] [ı][sıze=3]aralık anne adayları[/sıze][/ı]