sılam_nisa
Hamiş Melek
canım sağol inşallah dediğin gibi benimledir,Rabbim bekletmesin canım tez zamanda meleklerimize kavuştursun bizi :bebeğim:amınnnnn canım amıınn dualrım senınle artık kendımden umudum yok denecek kadar az ama rabbim buyuk inş senın melegın senınledır sımdı
ayyy yaa mrsmcim ya beni de duygulandırdın Allah razı olsun gönülden duan için inşallah Rabbim hayırlısıyla güzel haber vermemi nasip ederSılam_nisacım inşallah hep beraber hayırlı haberini alırız canım benim, inşallah rabbim meleğini yollamıştır. gönülden diliyorum canım... sana bunu yazarken duygulandım 🙁(( gerçekten çok istiyorum meleğinin gelmesini.
hemen ekliyorum canım yanlış anlamadım değil mi? adetine daha 4 gün var demi? eğer öyleyse hamilesindir canım hayırlı olsun Rabbim kolay bir hamişlik nasip etsin :bebeğim: sen hamileyimmm diye yazdığın anda seni hamiş listesine ekliyeceğim tamam canım ama bence hamilesinarkadaslar benı de yazın 18 ınde adet olmam gerekıyor 18 aralıkta adetımın 13, gunu beta hcg yaptırdım 59,33 cıktı bugun ıdrar testınde de ıkıncı cızgı sılık cıktı acaba hamılemıyım