Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Selam kızlar bende doğum yaptım ve şuan oğlum 4. Ayın içinde nasılsınız hepiniz iyimisiniz çok özledim sizi çarşamba günüde işe başladım doğum iznim bitti biraz zor oldu ama alışmaya çalışıyorum şimdi dualarım hep sizinle allah sizlerede yaşatsın bugüzel duyguyu

selam kızlar...
çok ama çok heyecanlıyım.
dün regli oldum dedim ve yeni regli tarihimi listeye ekledim ama galiba bişeyler oluyor🙂

dün lekelenme olunca hemen ped koydum ve sonra da pek ilgilenmedim. sabah kalktığımda çamur gibi lekeler vardı. sonra kayınvaldemlerde akşama kadar temizlik yaptık. akşam bir baktım ki haa bişey yok. ben de test yaptım.
veeeeeeeeeeee ikinci çizgiyi hafif silik te olsa gördüm🙂)))))))))))))))))))))))))
ctesi akşamı olduğundan doktr, labaratuar bulamadım. yarın sabah yine test yapıcam. dua edin bana kızlar. dua edin de meleğim gelmiş olsun inşallah.
sarı sarı akıntı var ve normal regli sancım devam ediyor. normaldir di mi bunlar?

yarın size dakka ve skoru bildiririm. gece gece dayanamadım, heyecanan hemen yazmak istedim.

ayrıca desteğiniz için teşekkür ediyorum🙂
hepinizi çok seviyorum🙂

selam kızlar...
dün regli oldum dedim ve yeni regli tarihimi listeye ekledim ama galiba bişeyler oluyor🙂

dün lekelenme olunca hemen ped koydum ve sonra da pek ilgilenmedim. sabah kalktığımda çamur gibi lekeler vardı. sonra kayınvaldemlerde akşama kadar temizlik yaptık. akşam bir baktım ki haa bişey yok. ben de test yaptım.
veeeeeeeeeeee ikinci çizgiyi hafif silik te olsa gördüm🙂)))))))))))))))))))))))))
ctesi akşamı olduğundan doktr, labaratuar bulamadım. yarın sabah yine test yapıcam. dua edin bana kızlar. dua edin de meleğim gelmiş olsun inşallah.
sarı sarı akıntı var ve normal regli sancım devam ediyor. normaldir di mi bunlar?

yarın size dakka ve skoru bildiririm. gece gece dayanamadım, heyecanan hemen yazmak istedim.

ayrıca desteğiniz için teşekkür ediyorum🙂
hepinizi çok seviyorum🙂
hadı bakalım canım ınsalah melegın gelmıstır
acıle gıt bıyerım agıryo dıe mesela kan testı yaparlar bana yapmıslardı hanı hamılleık suphem var dıyınce yaparlar....
ınsallah bebıs vardır canım

ayrıca akıntın kremsı sarıya donuk ıse olma ıhtımalı yuksek canımmmm benım oyle olmustu cunku....heyecanlandım bak bende sımdı ıcıme guzel seyler doguyor ama sen yınede cok ustune dusme ne olur neolmaz üzülmemek adına yanı🙂

selam kızlar...
Dün regli oldum dedim ve yeni regli tarihimi listeye ekledim ama galiba bişeyler oluyor🙂

dün lekelenme olunca hemen ped koydum ve sonra da pek ilgilenmedim. Sabah kalktığımda çamur gibi lekeler vardı. Sonra kayınvaldemlerde akşama kadar temizlik yaptık. Akşam bir baktım ki haa bişey yok. Ben de test yaptım.
Veeeeeeeeeeee ikinci çizgiyi hafif silik te olsa gördüm🙂)))))))))))))))))))))))))
ctesi akşamı olduğundan doktr, labaratuar bulamadım. Yarın sabah yine test yapıcam. Dua edin bana kızlar. Dua edin de meleğim gelmiş olsun inşallah.
Sarı sarı akıntı var ve normal regli sancım devam ediyor. Normaldir di mi bunlar?

Yarın size dakka ve skoru bildiririm. Gece gece dayanamadım, heyecanan hemen yazmak istedim.

Ayrıca desteğiniz için teşekkür ediyorum🙂
hepinizi çok seviyorum🙂

tatlım hayırlı olsun ama bence hamılesın ınsallah cok sevındım adına gercekten sımdıden hayırlı olsun cnm

günaydın kızlar🙂))
şimdi test yaptım.

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahım sana şükürler olsun🙂
Darısı tüm isteyenlerin başına.

Pazartesi görüşürük🙂

inanamıyorum canım yaaaa msjını bekliyodum yazmamıştım bu ne güzell haber böyle meleğin göbişine düşmüş ölemiii ? ayy allahım yüzümüzü güldürsün hep inş çok sevindim anlatamam sabırsızım .... böle bir haberle bende çalkalandım yemin ederimki duygularım depreştii ilkbaharın ilk hamişisin 😀 hadi gözün aydın canım arkadaşımm nediyeceğimi bilmiyorum bundan sonra kendine çok dikkat et olurmu ? hiç aksatma direk doktora valla teyzesi olarak azarlarım ha senii yiğenime ii bak valla çok duygulandımm canım benim buarada sabırsızım nezmandır istiyodunuz vee özel bişey kullandınmı canım benim merak ettim şimdi_?
güzel haberlerini bekliyorum 😀 öpüyorum kocaman sizii😀 mutluluğun daim olsun canım allah herkese versin herkesin yüzünü güldürsün.....

günaydın kızlar🙂))
şimdi test yaptım.

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahım sana şükürler olsun🙂

Pazartesi görüşürük🙂
sabırsızım umudu hıc yıtırmme dedık canım sana kurban oldum allahın mucızesısı
tebrik ederim canım kucana aldın gunlerıde gorursun inşallah bu ay uyguladın ozel bırşey varmıydı belirtılerın başladımı :hey::hey:bebisimbebisim:hey:bebisimbebisimbebisimbebisimbebisimbebisim:bathbaby::bathbaby::bathbaby::bathbaby::sigarayok::sigarayok::sigarayok::sigarayok::nur::nur:bebisimbebisimbebisimbebisimtebrik ederim canım cok sevıdım darısı bize
Selam kızlar bende doğum yaptım ve şuan oğlum 4. Ayın içinde nasılsınız hepiniz iyimisiniz çok özledim sizi çarşamba günüde işe başladım doğum iznim bitti biraz zor oldu ama alışmaya çalışıyorum şimdi dualarım hep sizinle allah sizlerede yaşatsın bugüzel duyguyu

maşallah canım bir gıttın gelmedın evladına uzun ömürler dilerim bak bizde hamile kalmayı calışıyoruz daha

Son düzenleme:
selam kızlar kızlar benım gunume 5 gun var bır kac gun dur midem bulanıyor ani bulanma ve tiksinti bu kadar erken belirti ola bılırmı acaba

günaydın kızlar🙂))
şimdi test yaptım.

Pazartesi görüşürük🙂

Nasıl güzel bir haber verdin sen öyle bana, offfffffffffffffffffffff süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂
inan canım kendim kadar sevindim, Allahım tamamına erdirsin inşallah
Woooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Geri