Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

günaydın kızlar🙂))
şimdi test yaptım.

Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım sana şükürler olsun🙂
darısı tüm isteyenlerin başına.

Pazartesi görüşürük🙂

tatlım hayırlı olsun allahım nasıbıyle kucagına almayı nasıp etsın ınsallah cnm benım dikkat et kendıne

selam kızlar...
çok ama çok heyecanlıyım.
dün regli oldum dedim ve yeni regli tarihimi listeye ekledim ama galiba bişeyler oluyor🙂

dün lekelenme olunca hemen ped koydum ve sonra da pek ilgilenmedim. sabah kalktığımda çamur gibi lekeler vardı. sonra kayınvaldemlerde akşama kadar temizlik yaptık. akşam bir baktım ki haa bişey yok. ben de test yaptım.
veeeeeeeeeeee ikinci çizgiyi hafif silik te olsa gördüm🙂)))))))))))))))))))))))))
ctesi akşamı olduğundan doktr, labaratuar bulamadım. yarın sabah yine test yapıcam. dua edin bana kızlar. dua edin de meleğim gelmiş olsun inşallah.
sarı sarı akıntı var ve normal regli sancım devam ediyor. normaldir di mi bunlar?

yarın size dakka ve skoru bildiririm. gece gece dayanamadım, heyecanan hemen yazmak istedim.

ayrıca desteğiniz için teşekkür ediyorum🙂
hepinizi çok seviyorum🙂
bitanemmmmmmmmmmmmmm
cok sevindim yaa bakk ikinci cizgiyi hafifte olsa görsen bile hamilesin kuzum istee yinede bi kan testi yaptir balimm ya cok sevindim icime dogmustu demistim sana adet sancilari bendede olmustu kuzum ins melegin konu vermis annesine tutunmaya calisiyordur

günaydın kızlar🙂))
şimdi test yaptım.

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahım sana şükürler olsun🙂
Darısı tüm isteyenlerin başına.

Pazartesi görüşürük🙂
vee iste o süperrrrrrrrrrrrrrrrrr haberrrrrrrrrrr allahimmm sana sükürler olsun canim inanki coks evindim ins diger arkadaslarinda böyle haberlerini aliriz bol bol dinlen cok dikkat ett kuzum

:ebebek:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:ebebek:
:bebem:BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ:bebem:
Ranagül.................................... 12 Mart
Pirenses...................................12 Mart
Şimall....................................... 13 Mart
Sılam_nisa....................................13Ma rt
Esinerkan.....................................14Mart
Hazan.......................................14 Mart
Dilara1.....................................17 Mart
Lalezar.................................... 25-29 Mart
Melodi_cn ....................................28 Mart
Pozitif baby..................................1 Nisan
2010 ANNE ADAYLARI :leylek
bebisim

erkek%20bebek.gif
TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EYLÜL ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EKİM ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
KASIM
ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ARALIK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

:leylek2011 ANNE ADAYLARI:leylek
erkek%20bebek.gif
OCAK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegüüll......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Yazgülüm.......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ŞUBAT ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

AuSSie-AnGeL........................Şubat (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

<!-- google_ad_section_end -->
erkek%20bebek.gif
MART ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Sabırsızım............................. Mart (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

:bebeğim::bebeğim::bebeğim:
selam kızlar...
çok ama çok heyecanlıyım.
dün regli oldum dedim ve yeni regli tarihimi listeye ekledim ama galiba bişeyler oluyor🙂

dün lekelenme olunca hemen ped koydum ve sonra da pek ilgilenmedim. sabah kalktığımda çamur gibi lekeler vardı. sonra kayınvaldemlerde akşama kadar temizlik yaptık. akşam bir baktım ki haa bişey yok. ben de test yaptım.
veeeeeeeeeeee ikinci çizgiyi hafif silik te olsa gördüm🙂)))))))))))))))))))))))))
ctesi akşamı olduğundan doktr, labaratuar bulamadım. yarın sabah yine test yapıcam. dua edin bana kızlar. dua edin de meleğim gelmiş olsun inşallah.
sarı sarı akıntı var ve normal regli sancım devam ediyor. normaldir di mi bunlar?

yarın size dakka ve skoru bildiririm. gece gece dayanamadım, heyecanan hemen yazmak istedim.

ayrıca desteğiniz için teşekkür ediyorum🙂
hepinizi çok seviyorum🙂

günaydın kızlar🙂))
şimdi test yaptım.

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahım sana şükürler olsun🙂

Pazartesi görüşürük🙂

güzel Allahım sen büyüksün Allahım sen ol dedinmi her şey olur! Sabırsızım seni listeye ekledim canım benim tebrik ediyorum seni Allahıma binlerce şükürler olsun yaaa okadar sevindimki inan şu an heyecandan ellerim titriyor 😀 Allahım sağsalim kucağına almayı ve sağlıklı hamişlikler geçirmen dileğiyle canım arkadaşım maaşallah diyorum :nazar: :nazar: :nazar: :bebiss::bebiss::bebiss: :kiss: :kiss: :kiss:

:ebebek:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:ebebek:
:bebem:BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ:bebem:
Ranagül.................................... 12 Mart
Pirenses...................................12 Mart
Şimall....................................... 13 Mart
Sılam_nisa....................................13Ma rt
Esinerkan.....................................14Mart
Hazan.......................................14 Mart
Dilara1.....................................17 Mart
Lalezar.................................... 25-29 Mart
Melodi_cn ....................................28 Mart
Pozitif baby..................................1 Nisan
2010 ANNE ADAYLARI :leylek
bebisim

erkek%20bebek.gif
TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EYLÜL ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EKİM ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
KASIM
ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ARALIK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

:leylek2011 ANNE ADAYLARI:leylek
erkek%20bebek.gif
OCAK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegüüll......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Yazgülüm.......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ŞUBAT ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

AuSSie-AnGeL........................Şubat (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

<!-- google_ad_section_end -->
erkek%20bebek.gif
MART ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Sabırsızım............................. Mart (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
nasıl yakıştı sabırsızım oraya

kızlar liste nıye boyle silik cıkıyor

Valla bi tek bu konuya uğramıyorum dedim bi huuu diyim bizim anne ve anne adaylarına bakıyorumda listeniz baya bir kabarıkmış.. Hayırlı ugurlu olsun adaylar anneler🙂

günaydın kızlar🙂))
şimdi test yaptım.

Pazartesi görüşürük🙂
Tebrik ederim canım ya çoook sevindim Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin sen umutsuzdun ama bize büyük umut oldun uzun süredir uğraşıyordun boşuna dememişler sabrın sonu selamettir

Geri