Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ama geliyorsa gelsin, yeter artık. fazla naz aşık usandırır 🙂
en çok istediğim de eşimin babasına müjdeli haber verebilmek. kendisi yaklaşık 5 aydır bağırsak kanseriyle mücadele ediyor. çok şükür iyi. son bir kemoterapisi kaldı ve iyileşecek inşallah. şu sıralar ailecek güzel bir habere ihtiyacımız var.
çalışmalara devam ediyoruz ama ben popomun üstünde oturamıyorum ki. işler yoğun. hafta sonu ev işleri. hastane zaten malum 🙁 tutmaz ki🙂

inş inşşş canımm çok geçmiş olsun allah şifa versin hiç öyle deme ben okadar kafamdan sildimki nişanda oyun bile oynadım ne işler yaptım evde inşaat vardı ne temizlik ayrıca bide dikiş kursuna gidiyodum öyle bir tutuyoki sen skın vazgeçme meleğin gelicek rahatla yeter allahımdan yürekten diliyorum canım benim

:ebebek:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:ebebek:
:bebem:BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ:bebem:
Ranagül .................................... 12 Mart
Pirenses ...................................12 Mart
Şimall .................................... 13 Mart
Sılam_nisa ............................... 13 Mart
Esinerkan ................................ 14Mart
Hazan .......................................14 Mart
Dilara1.....................................17 Mart
Lalezar.................................... 25-29 Mart
Melodi_cn ....................................28 Mart
Sabırsızım ...................................31 Mart
Pozitif baby..................................1 Nisan
2010 ANNE ADAYLARI :leylek
bebisim

erkek%20bebek.gif
TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EYLÜL ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EKİM ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
KASIM
ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ARALIK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

:leylek2011 ANNE ADAYLARI:leylek
erkek%20bebek.gif
OCAK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegüüll......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Yazgülüm.......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ŞUBAT ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

AuSSie-AnGeL........................Şubat (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end -->
[/QUOTE][/QUOTE]

inş inşşş canımm çok geçmiş olsun allah şifa versin hiç öyle deme ben okadar kafamdan sildimki nişanda oyun bile oynadım ne işler yaptım evde inşaat vardı ne temizlik ayrıca bide dikiş kursuna gidiyodum öyle bir tutuyoki sen skın vazgeçme meleğin gelicek rahatla yeter allahımdan yürekten diliyorum canım benim

Allah razı olsun canım.
hakkımızda hayırlısı...

SABIRSIZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ayyy nerelerdesin sen bitanem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu kadar özletmek olurmu seni hayırsız 🙂

Canım yaaa bağlantım yine beni öldürmeye başladı bir saattir ende sana cevap yazıyorum yazıyorum gitmiyor gıcık oldum ayyyyyyyyy..

Neyse tatlım benim hikayem başa döndü yine gözüm atak yaptı yine kortizon alıyorum ve mecburi beklemedeyim yine..
Kilo verdim bu arada 11 kg, atağımda ondan tetikledi zaten yaaa, neyse kilo vermemde iyi oldu ama 🙂

Canım yaaa bağlantım yine beni öldürmeye başladı bir saattir ende sana cevap yazıyorum yazıyorum gitmiyor gıcık oldum ayyyyyyyyy..

Neyse tatlım benim hikayem başa döndü yine gözüm atak yaptı yine kortizon alıyorum ve mecburi beklemedeyim yine..
Kilo verdim bu arada 11 kg, atağımda ondan tetikledi zaten yaaa, neyse kilo vermemde iyi oldu ama 🙂

hımmm geçmiş olsun canım.
diyecek söz yok. kelimeler tükeniyor artık canım yaaa. hakkımızda hayırlısı.
kilo vermene sevindim. benim de 7 kilo vermem lazım ama boğazıma dur diyemiyorum🙂

Geri