hımmm geçmiş olsun canım.
diyecek söz yok. kelimeler tükeniyor artık canım yaaa. hakkımızda hayırlısı.
kilo vermene sevindim. benim de 7 kilo vermem lazım ama boğazıma dur diyemiyorum🙂
Sağol canım evet zaman zaman sözün bittiği yere geliyoruz, 40 mg başlattı dr.um geçen hafta da gözümden iğne yaptı baskılamak için... sanırım 1 ay gibi bir sürede biter ilaç kortizon çünkü azaltılarak bitiriliyor birden kesemiyorsun..
Ben valla çok alıştım diyetisyenede gitmiştim, çok yardımı oldu çok yanlışlar yapıyormuşum, ama spor şart, yemegini istediğin bkadar kes spor yoksa çok zor 🙂
Sağol canım evet zaman zaman sözün bittiği yere geliyoruz, 40 mg başlattı dr.um geçen hafta da gözümden iğne yaptı baskılamak için... sanırım 1 ay gibi bir sürede biter ilaç kortizon çünkü azaltılarak bitiriliyor birden kesemiyorsun..
Ben valla çok alıştım diyetisyenede gitmiştim, çok yardımı oldu çok yanlışlar yapıyormuşum, ama spor şart, yemegini istediğin bkadar kes spor yoksa çok zor 🙂
Canım benim çıkma vaktim geliyor toparlanayım, bak böyle özletme kenidini 16,00 dan sonra burdayım canım beklerim, eminegelinde doğum yaptı bir daha göremedik gibi, bir iki iyiyiz diye yazdı ama onuda özledim yaaaa..
Hadi şimdilik iyi akşamlar iyi hafta sonları canım çok çooooooooooook öptüm seni bidenem 🙂
Canım benim çıkma vaktim geliyor toparlanayım, bak böyle özletme kenidini 16,00 dan sonra burdayım canım beklerim, eminegelinde doğum yaptı bir daha göremedik gibi, bir iki iyiyiz diye yazdı ama onuda özledim yaaaa..
Hadi şimdilik iyi akşamlar iyi hafta sonları canım çok çooooooooooook öptüm seni bidenem 🙂
Çarşamba günü işe başladım, evdeki tatilim ve kızımla birlikteliğim azıcık sona erdi 🙁(( azıcık diyorum çünkü günde 4 saat falan okulda oluyorum sonra hemen eve prensesime koşuyorum. bu arada kayınvalidem geldi elacığıma bakmak için. bu yüzden nete çok gelemiyorum. fırsat buldukça uğrarım.
canıııım;adımın pozitif baby olduğuna bakma.gülker ben🙂 o pozitifleri görmek istediğim için değiştirdim ismimi.inanırmısın daha dün aklımdaydın gitti bidaha gelmedi o naptı acaba diye.ve burdasııın.valla canım bizede sorun yok diolar ama bende hala bekliyorum.bugün yine kırmızıları yedim.son 2 gün kala o kadar heyecanlanıyorki insan ;hem korkuyor hem sabırsızlanıyorum rüyalar görüyorum bu sefer olacak diyorum;umut ediyor...ediyor...ediyorum.....sonra kırmızı kart....
her ay sar baştan yaşıyorum.yaşıyoruz.ama napıcaksın isyan edip günahkar olmak istemiyorum.Rabbim neylerse güzel eyler.3 ay..3 sene ..zamanını bitek o biliyor.ama şunuda çok iyi biliyorum, o geldiğinde bunların hepsini unutucaz.unutturucak.
Kızlar ya bende bu ay iki yılı dolduruyorum umutsuz değilim hala umudum var ama belkide bu dünyada annelliği yaşayamıcam Allah bilir Ben daha nişanlıyken daha çocuk fikrinin ç si bile yokken aklımda bir rüya görmüştüm ve o rüyadan sonra hep düşündüm ben ya çocuk sahibi olamıcam yada bunula ilgili çok zorluklar yaşıcam rüyamı kısaca anlatmak istiyorum ve yorumlarınızı lütfen bekliyorum (Ben çocukken bizim binada bir kadın vardı çocuğu olmadı evlatlık aldı Ben o bayanı her ne hikmetse hiç aklımda bilicimde olmayan birisini ve yıllar önce ayrıldığımız şehirde hani yolda falan görsem neyse rüyamda gördüm bu benim için ilginç ve Allahımın bir işaretimi ?yaşayarak öğrenecem çok uzattım onun balkonudayım 4 tane saksı çiçek var ve birisi kurumuş ben sulamak istiyorum o bayan çıkıp bana kızıyor onlar benim dokunma diyor sonrasını hatırlamıyorum ) gerçektende 2 yıldır uğraşıyorum acı çekiyorum göz yaşı döküyorum günlerim zor geçiyor. Her ay bekliyorum hep bekliyorum o gün gelecek mi? şüpheler içindeyim....
canım benim ben de sizleri çok özledim.
burda gün saymak benim umutsuzluğumu daha da artırıyor, unutmak yerine körüklüyordu acılarımı. o yüzden ara verdim. bir de kayınpederim kanser tedavisi görüyor. aylardır iş-hastane-ev arasında mekik dokuyorum. bedenen ve manen yoruldum 🙁
ama sizleri de merak ediyordum. fırsat bulmuşken sizi göreyim dedim🙂
tamam canım. inşallah işe yarar.
zaten sen, ben ve lalezar buranın demirbaşı olduk🙂
sabırsızım sende lütfen umutsuzluğa kapılma her zaman bir umut vardır belki daha zamanı vardır hep bebekleri olan arkadaşlarımız olacak hep bizden sonra evlenipte hamiş kalanları öğreneceğiz malesef içimiz yansada içimiz ağlasada yüreğimize taş basıp hayırlısı böylemiş demek zorundayız Allahım sınıyor Allahım sabır versin Allahım yardım etsin hepimize
başlarda gerçekten saatler gün, günler ay gibi geliyordu ama aştım o günleri.
umutsuzluk mudur bu bilmiyorum ama artık benim hakkımda hayırlı olananın çocuk sahibi olmamak olduğuna ve çocuğumun olmayacağına inanıyorum. çok uzak geliyor bana anne olmak fikri 🙁
sürekli dua ediyorum. bebekli çift gördüğümde kahroluyorum. eşimi baba yapamadığıma, anne-babalarımıza torun sevgisini yaşatamadığımıza üzülüyorum. ama içimde bir damala da olacakmış gibi his yok, elimde değil 🙁
kızlar sizlere tek diyeceğim şey umudunuzu yitirirseniz bebeğinizi unutun 🙁 ahh canlarım evlat hasreti nasıl yakar iyi bilirim ama hani şu psikoloji dediğimiz şey varya ona biraz inanalım bakın bende hep fenaydım hep kötüydüm bu sinir stres ile nerde mutlu yuvamı yıkıyordum avukattan son dönüşümde eşime olan aşkım tabi ki Allahımın izniyle yuvam yıkılmadı çok şükür . sizlere hiçbir sorunu olmadan 8-13-15 yıldrı bekleyen üç arkadaşım var onlardan bahsetmek istiyorum okadar sabırlı ve inançlılarki onları görünce ben niye ağlıyorum dedim inanın utandım el açıp yalvaracağıma niye olmadı,neden olmadı diye ağlamam ne kadar gereksizmiş!!!!!Sizler gibi olduğum için sizleri çok iyi anlıyorum sizlere tek bir önerim olacak başka işlerle meşgul olun ve rahatlayabileceğiniz sevebileceğiniz birşeylerle uğraşmak iyi gelecektir eğerki doktorunuz bebeğinizin normal yoldan olma ihtimali milyonda bir derse yaşınızı zamanınızı boşa geçirmeyin hemen tüp bebek merkezlerine başvurun çünkü böyle durumlardaki insanlar ne kadar gecikirse bebeğinin olma ihtimalide okadar düşer.Sizden en zor olanı istiyorum arkadaşlarım SABRI istiyorum Rabbime sığının ondan dileğin ve ona güvenip içinizi ferah tutun
ama geliyorsa gelsin, yeter artık. fazla naz aşık usandırır 🙂
en çok istediğim de eşimin babasına müjdeli haber verebilmek. kendisi yaklaşık 5 aydır bağırsak kanseriyle mücadele ediyor. çok şükür iyi. son bir kemoterapisi kaldı ve iyileşecek inşallah. şu sıralar ailecek güzel bir habere ihtiyacımız var.
çalışmalara devam ediyoruz ama ben popomun üstünde oturamıyorum ki. işler yoğun. hafta sonu ev işleri. hastane zaten malum 🙁 tutmaz ki🙂
canım annem bana hamile kaldığı zaman koca hamur teknesini omzunda taşıyormuş ve sabah eanında tarlaya gidip akşam ezanında dönüp gecede ekmek pişiriyorlarmış ve canım annem hamile olduğunu anlayıncaya dek epey ağır işlerle uğraşmış yani diyeceğim o ki evladın gelecekse Rabbim onu korur tutmaz deme canım
Çarşamba günü işe başladım, evdeki tatilim ve kızımla birlikteliğim azıcık sona erdi 🙁(( azıcık diyorum çünkü günde 4 saat falan okulda oluyorum sonra hemen eve prensesime koşuyorum. bu arada kayınvalidem geldi elacığıma bakmak için. bu yüzden nete çok gelemiyorum. fırsat buldukça uğrarım.
mrsmim ne güzel Ela hanımı güvenebileceğin ellere bırakıyorsun 😀 şu prensesin fotoğrafını koymuşsun bari yanınada birtane nazar boncuğu takalım maaşallah!!
sabırlım gecmıs olsun öncelıkle zaten topıgımız eskısı gıbı hareketlı degıl canım.....
denk gelıp kımse kımseyle sohbet etme fırsatı bulamıyor...nızler ıyıyız cok sukur 35 gun oldu dogum yapalı canım mızmız bır kızım var🙂
bak aysegule okadar derdık stres yapma olumsuz dusunme dıye bır gıttı burdan bebekle gerı geldı..ozaman aysegule ne dersek dıyelım hep olumsuzdu hatırlarsan ama suan bak o da sana dıyor cunku bılıyor ne oldugunu...stres ve olumsuz dusunmek yoooook sakın....bıraktıgım gıbısın bacım yaaaaaaa.....olacak ınsallah.......gorusuruz ınsallah......