Günaydın melekler baska sehirde oldugumdan yazamadım sizlere bu ay gçikmem var 😉)) 24 subat oldu =))) ama gel gelelim bu gecikme stressten mi bebektn mi anlamıs değilim...
2 gun oncedn test yaptım 5.daskikadan sonra ikinci cizgi olustu sonrasında tekrar uyguladım yine aynı hemen cıkmıyor ama 5 dakika sonra belli belirsiz bi çizgi olustu tabi bazen gozlerim o çizg,y, daha net yaptı ama belli belirsizdi dunde tekrar yaptım gene aynı sonuc hamileyim diye umutlanmak istemiyorum ama sol kasıgımda ozellikle geceleri fena batmalar oluyor uykumdan uyandırıyor... goguslerimde dolgun duruyor normalde pek bole olmazmı enazından adet oncesinde olmazdı ... bugun kan tahlili .. eşim henüzz asker gozuktugu için evde beraber teste gideceğiz hep hayalimde kendim ogrenip aSKIMA SUPRİZ yapmak vardı ama demekki kısmet değilmiş... inşallah lalezar ablacıgımda hamiştirr ve hayalimiz olan beraber hamiş kalma planımız tutmustur.... rabbim bebek isteyen herkese nasip et için de ben ve lalezar ablacıgımadaaa aminnn...
inşallahhhhhh meleğin gelmiştir hadi hayırlı haberini bekliyoruz... rabbim herkese herkese nasip eylesin inşallahhhh.