Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Herkese selam meleklerim.Pek giremiyorum,hepinizi cok özledim.Lalezarim,senin adina cok sevindim canim.Insallah hamilesindir ve saglikli bir hamilelikten sonra melegine kavusursun.Daha önce kullandigin ilaclar icinde hic endiselenme.Eger bebegine bir zarar vermis olsalardi zaten hamilelik olusmazdi.Vücut o tür bozukluklari fark edip,gebeligi sonlandirirmis.
Bende iyi olmaya calisiyorum kizlar.Hamileligim pek kolay gecmiyor ama cok sükür devam ediyor.Su an 21.haftamdayim.Allah nasib ederse bir kizim olacakmis.Isim icin fikirlerinizi bekliyorum.Bu konuda epey zorlaniyoruz.Esim,oglum ve benimde icime sinen anlami güzel bir isim bulmak hic kolay degil.
Birde aklima gelmisken;Berranurum dogum yapmis.Gözü aydin dileklerimi bildirip,eymen yegenimi anneli babali büyütmenizi,saglikli ve hayirli evlat olmasini dilerim canim arkadasim.
Görüsmek dilegiyle hepinizi öpüyorum kizlar...

kızlar cuma günü adet olmam gerekiyodu bugün kahverengi akıntım oldu kasıklarım ve belim agrıyor adet mi olucam acaba tecrübeliler yardım edin

canım yani adetin 5 gün felan gecikti değil mi? Eğer normalde böyle gecikmeler yaşamıyorsan büyük bir ihtimalle o akıntı yerleşme kanaması olabilir test yapsana canım bukadar geçince testte çıkar inşallah müjdeli haberlerle gelirsin :bebeğim:

Bencede yerleşme lekelenmesi olabilir Hemen doktora git anajım ya valla benim günüm 3 gün geçsin takla ata ata doktora koşarım😀 inşallah müjdeli haberler verirsin🙂

Herkese selam meleklerim.Pek giremiyorum,hepinizi cok özledim.Lalezarim,senin adina cok sevindim canim.Insallah hamilesindir ve saglikli bir hamilelikten sonra melegine kavusursun.Daha önce kullandigin ilaclar icinde hic endiselenme.Eger bebegine bir zarar vermis olsalardi zaten hamilelik olusmazdi.Vücut o tür bozukluklari fark edip,gebeligi sonlandirirmis.
Bende iyi olmaya calisiyorum kizlar.Hamileligim pek kolay gecmiyor ama cok sükür devam ediyor.Su an 21.haftamdayim.Allah nasib ederse bir kizim olacakmis.Isim icin fikirlerinizi bekliyorum.Bu konuda epey zorlaniyoruz.Esim,oglum ve benimde icime sinen anlami güzel bir isim bulmak hic kolay degil.
Birde aklima gelmisken;Berranurum dogum yapmis.Gözü aydin dileklerimi bildirip,eymen yegenimi anneli babali büyütmenizi,saglikli ve hayirli evlat olmasini dilerim canim arkadasim.

oyy oyy oyy maaşallah topiğimize yeni bir prenses geliyor demek canım inşallah hayırlısıyla gelirde miniğimiz bakarız fotolarına biz de :nazar: :deli:
bir de isim tavsiyesi istemişsin nacizane fikrimi sunayım ben her zaman bebeğim olursa iki isim koymaktan yanayım biri Kuran'da geçen bir kelime biride ona uygun bir isim olsun isterim ve kız içinde fikrim birkaçtane beğenine canım :

Afra: Ayın onüçüncü gecesi. 2. Beyaz toprak. Afra binti Ubeyde: Sahabe hanımlardan.
Mekselina😀akyanus isimli padişah zamanında, Allah’a inanan 7 genç varmış. Dakyanus’un askerleri bu gençleri yakalamak istemiş. Bu gençlerde bir mağaraya (K.maraş’ta Ashab-ı kehf mağarası) saklanmışlar ve bu mağarada 200 yıla yakın uyumuşlar. Uyandıklarında artık hak din islama geçilmiştir. Ama sonra hepsi birden ortadan kaybolmuşlardır. İşte MEKSELİNA, Bu 7 kişiden birisinin ismidir. Ve bu gençler 7 uyurlar olarak anılırlar. Bu konu Kuran’da Kehf süresin de geçmektedir.
Beril:Arınmış, aklanmış.
Nurefşan:Nur-efşan. Işık saçan, çevresini aydınlatan.
BERRA: (Ar.). - Doğru sözlü, hayır işleyen kimse.
CEYLİN: Cennetin kapısı, cennete açılan kapı.
EBRAR: (Ar.) Er. 1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar. Şeş Ebrar: Altı hayır sahibi, Hz. Ebu Bekir, Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin.

ECRİN: ALLAH'IN hediyesi anlamını taşımaktadır.
NİSA: Kuranı kerimin 4. suresi anlamı kadın
Bir de bir arkadaşımın kızının adı CadndanHanım bu uyumuda çok beğenmiştim ama bana bir evlat nasip olursa oda kız olursa nickimi kullanmayı düşünüyorum SILAM NİSA yani beğeneceğn bir isim çıkar belki canım :kiss:

hahaha isim sözlüğü gibi olmuş hahaha

hayır canım ya 2 gün sonra adet olmam gerekiyo
hımmm ...
Bencede yerleşme lekelenmesi olabilir Hemen doktora git anajım ya valla benim günüm 3 gün geçsin takla ata ata doktora koşarım😀 inşallah müjdeli haberler verirsin🙂
çitosum bende ilk öle düşündüm ama henüz günü geçmemiş 😕
daha günüm geçmedi benim 25 şubatta adet olmam lazım olacaksam olayım artık belim çok agrıyo ya
canım ozaman en sağlıklısı adetinin geçmesini beklemek ama yine de sölim bu yerleşme kanaması olabilir birçok arkadaşın reglinden 2-3 gün önce böyle lekelenme oldu ve reglleri 2 gün geciken dr koştu hamişlerdi umarım sende onlardansındır :bebeğim:

Canım moralini bozma bu ay olmassa öbür ay olur.Kendine stres yapma Allah hakkında hayırlısını yapsın

Günaydın melekler baska sehirde oldugumdan yazamadım sizlere bu ay gçikmem var 😉)) 24 subat oldu =))) ama gel gelelim bu gecikme stressten mi bebektn mi anlamıs değilim...
2 gun oncedn test yaptım 5.daskikadan sonra ikinci cizgi olustu sonrasında tekrar uyguladım yine aynı hemen cıkmıyor ama 5 dakika sonra belli belirsiz bi çizgi olustu tabi bazen gozlerim o çizg,y, daha net yaptı ama belli belirsizdi dunde tekrar yaptım gene aynı sonuc hamileyim diye umutlanmak istemiyorum ama sol kasıgımda ozellikle geceleri fena batmalar oluyor uykumdan uyandırıyor... goguslerimde dolgun duruyor normalde pek bole olmazmı enazından adet oncesinde olmazdı ... bugun kan tahlili .. eşim henüzz asker gozuktugu için evde beraber teste gideceğiz hep hayalimde kendim ogrenip aSKIMA SUPRİZ yapmak vardı ama demekki kısmet değilmiş... inşallah lalezar ablacıgımda hamiştirr ve hayalimiz olan beraber hamiş kalma planımız tutmustur.... rabbim bebek isteyen herkese nasip et için de ben ve lalezar ablacıgımadaaa aminnn...

lalezarım neredesin sabah hemen girdim seni merak ettiğimden.güzel haberlerini bekliyorum.birde her hamile olan bu batmaları yaşarmı yada yerleşme kanaması herkeste olurmu.

Geri