Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hımm ayyy ne güzell bişey yapmışşş ben millet adına teşekkür ederim eşine canm niye gülümm kafana bişey takma emi herşey gönlünce olur inşşş

sen beni en iyi anlayacaklardan birisin canım, endişelerimi tahmin ediyorsundur, Allahım bilir tabi herşeyi..
sağol canım okulda öğretmenler istememiş, milli eğitim müdürü de o zaman müdürler yapacak demiş, benimki de dünden hazır aksiyona 🙂

sen beni en iyi anlayacaklardan birisin canım, endişelerimi tahmin ediyorsundur, Allahım bilir tabi herşeyi..
sağol canım okulda öğretmenler istememiş, milli eğitim müdürü de o zaman müdürler yapacak demiş, benimki de dünden hazır aksiyona 🙂

anlamammı bitanemm sen testi yaptığından beri ben taktım kafama allahım yardımcın olsun inş herşey iyi gider bitanemm

allah razı olsun eşinden canım iyiliğinin karşilığında sağlıklı bebişler versin size yüzün hep gülsünn bunu yürekten istiyorumm

anlamammı bitanemm sen testi yaptığından beri ben taktım kafama allahım yardımcın olsun inş herşey iyi gider bitanemm

allah razı olsun eşinden canım iyiliğinin karşilığında sağlıklı bebişler versin size yüzün hep gülsünn bunu yürekten istiyorumm

ahhh kıyamam ben sana, sen üzülüpte bebişini etkilemeyesin sakın...
İnşallah canım rabbşm bizimde yüzümüzü güldürür, aminnn
canım ben cıkıyorum biraz uzanayım eşim gelene kadar onada söylemicem şimdi bişi somra oda üzülüyo, sabah ola hayrola fıstıkım, öptüm seni cok 🙂

ahhh kıyamam ben sana, sen üzülüpte bebişini etkilemeyesin sakın...
İnşallah canım rabbşm bizimde yüzümüzü güldürür, aminnn
canım ben cıkıyorum biraz uzanayım eşim gelene kadar onada söylemicem şimdi bişi somra oda üzülüyo, sabah ola hayrola fıstıkım, öptüm seni cok 🙂

tamam canımmm allahıma emanet ol yarın güzel bir gün olur hepimiz için inş duarım seninle

iyiyim bende tekrar tüp bebeğe başladık geçen hafta hsg çekildi yine temiz çıktı
Allahım inşallah budefa meleğini gönderir canım pozitif ol bence ve sonuçta zaten inşallah pozitif olacak :bebeğim:
Yok canım, sadece kasık ağrım devam ediyor sol taraftan, göğüslerimin yanları acımaya başladı ve bir acayip halsizlik geldi sorma bayılıvericem sanki, ben yemeğe gidiyorum canım şimdi, kendine iyi bak, akşam giderken test alırım olmazsa da yarın sabah yaparım eğer gelmezse.. hoşçakal şimdilik..

🙂 ben de iyiyim çok şükür ama senin kadayıfın bugün pek keyfi yok. sabahtan beri uyuyamıyor mama yiyemiyordu doğru düzgün. az önce uyudu nihayet.
arada huysuzluğu tutuyor işte 🙂

sen nasılsın bebiş nasıl canım
oyy Ela hanıma noldu teyzoşu yer onu annesi rahat uyumadığındandır o ya sağlıklı olsun hep meleğimiz inş :nazar:

Kızlar dayanamadım test yaptım, dağınık bi pembelik oluştu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kızlar bende ne diycemi bilemedim, sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım, bakalım yarın testi tekrar yapıcam kırmızı kartı yemezsem tabiki sabaha kadar, kasık ağrılarım var, batmalar allahtan hayırlısı ne diyeyim ki 🙂 ilaçlarımıda içmeyeyim bari bugün sabah evde unutmuşum ilacın birini buda Allahtan mı acaba 🙂

Vallaha bilmiyorum canım yaaa, çok ilaç kullandım olsa bile bir zararı olmaz mı ? 😕

İyi akşamlar ayrıca çıkma vaktim geldi hepinizi öpüyorum, kasıklarım çok batmaya başladı 😕😕😕

Lalaezarım inşallah Rabbim hayırlı bir şekilde evladını göndermiştir O ol dedimi taş yeşerir ağaç olur canım eğer ki meleğin geldiyse bile Rabbim onu sağlığıyla göndermiştir korkma arkadaşımın annesi hamile olduğunu 6 aylıkkken dr ameliyata alıp karnını açtığında öğrenmiş her ay düzenli adet oluyormuş kadın anlamamış dr hemen kapatmış karnını ve düşün narkoz yiyen ve ameliyat için açılan o karından sapasağlam bir bebek doğmuş şuandada üniversite okuyor düşün artık yani Rabbim isterse her şey tam ve düzenli olur sen kafaya takma canım duamdasın :kiss:

kızlar cuma günü adet olmam gerekiyodu bugün kahverengi akıntım oldu kasıklarım ve belim agrıyor adet mi olucam acaba tecrübeliler yardım edin

Herkese selam meleklerim.Pek giremiyorum,hepinizi cok özledim.Lalezarim,senin adina cok sevindim canim.Insallah hamilesindir ve saglikli bir hamilelikten sonra melegine kavusursun.Daha önce kullandigin ilaclar icinde hic endiselenme.Eger bebegine bir zarar vermis olsalardi zaten hamilelik olusmazdi.Vücut o tür bozukluklari fark edip,gebeligi sonlandirirmis.
Bende iyi olmaya calisiyorum kizlar.Hamileligim pek kolay gecmiyor ama cok sükür devam ediyor.Su an 21.haftamdayim.Allah nasib ederse bir kizim olacakmis.Isim icin fikirlerinizi bekliyorum.Bu konuda epey zorlaniyoruz.Esim,oglum ve benimde icime sinen anlami güzel bir isim bulmak hic kolay degil.
Birde aklima gelmisken;Berranurum dogum yapmis.Gözü aydin dileklerimi bildirip,eymen yegenimi anneli babali büyütmenizi,saglikli ve hayirli evlat olmasini dilerim canim arkadasim.
Görüsmek dilegiyle hepinizi öpüyorum kizlar...

Geri