Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

inşallah herşey yolunda gider... pazartesi dönüyor mu? kontrolün mü var canım
pazar dönecek inşaallah uzamazsa işi.ya ultrasonun birine göre bugün 9+5 birine göre birine göre 10+0 hangisine göre olacak acaba.2 gün fark çok değil ama.kontrol var 11 14 testi de yapılacak

ŞİRKETİMİZDE HAMİŞLERE ÖZEL TARİFEMİZ BAŞLAMIŞTIRRR:puha:
canım sizleri sormadan geçermiyim hiç;teyzesi kurban olur onub minik ellerine,büyüsün bakalım Allahım sağlıkla büyütsünn inşallahhhh

Tabiki canım sağlıklı bir hamilelikolsun diye bunca beklemşsin biraz daha beklemenin zararı yok gelecek meleğini düşünürsen sabrın artar canım benimm...

bende iyiyim canım benimm bulantılara katlanırız gelsin mekleğinde azcık sevelim kısss sağlığıyla beraber canımm benimm..

canımmm benim

selam kizlarrr, sonunda bulum sizi.... sabahdan beri hamile kalmak isteyenler sayfasinda sizi bekliyorum... meger siz burdaymisiniz....

Eminecim hoşgeldiiiiiiiiinnn daha dün aklımdan geçtin bu kız döndümü acaba falan diye yeni topic açtık canım hemen herkese mesaj atmaya çalıştım ama arada unuttuklarım olmuş arkadaşlardan epeydir topicte yoktun ya o yüzden sanırım senide atlamışım.. HOŞGELDİİİİİİNNN canım yeni topiğimize...:humble::humble:

pazar dönecek inşaallah uzamazsa işi.ya ultrasonun birine göre bugün 9+5 birine göre birine göre 10+0 hangisine göre olacak acaba.2 gün fark çok değil ama.kontrol var 11 14 testi de yapılacak

evet sadece 2 gün fark var. 11 14 dediğin ikili test haftaları mı?

yoğunluktan kazmalığım tuttu🙂
sen nasılsın canım yaa sormadım bilem.

olsun canımmm 🙂 ben de iyiyim sağol.

yaa sorma, ben bulalı da 2 gün oldu.
beni bırakıp gittiler diye bunalıma giriyordum az daha🙂

bende sabhdan beri diyorum niye kimse yok:ehi:

selam hoşgeldin... evet artık buradayız.

hosbulduk canim... yigenim nasil?

Eminecim hoşgeldiiiiiiiiinnn daha dün aklımdan geçtin bu kız döndümü acaba falan diye yeni topic açtık canım hemen herkese mesaj atmaya çalıştım ama arada unuttuklarım olmuş arkadaşlardan epeydir topicte yoktun ya o yüzden sanırım senide atlamışım.. HOŞGELDİİİİİİNNN canım yeni topiğimize...:humble::humble:
Hosbulduukk, 1 haftada neler degisiyor yaaa:ehi:

eminegelin hg.döndün mü türkiyeden?yani gülegüle mi diyelim bu durumda 🙂

dün döndüm canim, size kütahyadan bolbol selam getirdim:ehi:

Geri