Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

iyi bitanem sen nasılsın sende hamiş ve tecrübeli olarak benim durumuma okuyup yorum yaparmısın canım

sağol canım ben de iyiyim... tamam okurum şimdi.

Hosgeldin mrs m canim🙂Nasilsiniz bakiimm...🙂

hoşbulduk tatlımmmm iyiyiz çok şükür, ya ne zamandır seninle konuşamamıştık? herşey yolunda mı?

MERYEM ve MRS.M topiğimizin hamiş melekleri sizler nasılsınız bakemmmmm?????
Bebişleriniz,kuzucuklarınız büyüyo mu?annişlerini üzmüyolar demi???:ohh::ohh::ohh::salıncak::salıncak::salıncak:😱rkide:😱rkide:😱rkide:

biz iyiyiz canım benim allaha şükür.... hafif bulantı var ama çok az. bugün 9. haftaya girdik. inşallah bebişim sağlıkla büyüyüp gelişiyordur. sen nasılsın nasıl gidiyor

Merhabaaaaaa iyiyim canım sen nasılsın??? :humble::humble:
oyyy oyy oyyy topiğimizin minik kuşunun yeni resmi nekadar şirin Rabbim onada böyle tatlı melekler nasip etsin inşallahhhh..Bende iyiyim çok şükür canım sizleri çok özlemişim görünce sevindirik oldum :ehi::ehi:

iyi canım sen nasılsın bakalım cok şükür bu günümüze :grouphug:
tabiki çok şükür şeker hemşiremm:ehi:birlikteyiz üzüntümüzde üzülecek sevincimizle ağlayacak şeker gibi arkadaşlarımız var..ben iyiyim gülüm yazdıklarını okudum lütfen kendini hemen kaptırma canım daha belirtilere çok erken biraz sabır canım kendini çok sıkıyosun üzülmeni istemem..:boink:

Iyiz gülümmm🙂Sen nasilsin bakiim?Bu yeni ismine alismak biraz zamanimi alacak sanirim🙂
alış canım alış nasip olursa kızıma bu ismi vericemm:ehi:tabi sıpa teşrif ederse:laugh:
çok iyiyim şükürrr

sağol canım ben de iyiyim... tamam okurum şimdi.

hoşbulduk tatlımmmm iyiyiz çok şükür, ya ne zamandır seninle konuşamamıştık? herşey yolunda mı?

biz iyiyiz canım benim allaha şükür.... hafif bulantı var ama çok az. bugün 9. haftaya girdik. inşallah bebişim sağlıkla büyüyüp gelişiyordur. sen nasılsın nasıl gidiyor
Evet canim karsilasamadik.Son zamanlarda topigi pek takip edemedim.Sadece ara ara girip profilimde mesaj var mi diye yoklayabildim.
Bende hersey yolunda su an (sanirim).Belki okumussundur,ameliyatim yine bir ay ertelendi🙂

oyyy oyy oyyy topiğimizin minik kuşunun yeni resmi nekadar şirin Rabbim onada böyle tatlı melekler nasip etsin inşallahhhh..Bende iyiyim çok şükür canım sizleri çok özlemişim görünce sevindirik oldum :ehi::ehi:

tabiki çok şükür şeker hemşiremm:ehi:birlikteyiz üzüntümüzde üzülecek sevincimizle ağlayacak şeker gibi arkadaşlarımız var..ben iyiyim gülüm yazdıklarını okudum lütfen kendini hemen kaptırma canım daha belirtilere çok erken biraz sabır canım kendini çok sıkıyosun üzülmeni istemem..:boink:

alış canım alış nasip olursa kızıma bu ismi vericemm:ehi:tabi sıpa teşrif ederse:laugh:
çok iyiyim şükürrr

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn inşallah canım hepimize nasip etsin Rabbim...
Kızlar ben regl günümden itibaren ateş ölçmeye ve tablo hazırlamaya başladım bir arkadaşım yumurtasının çatladığı zaman tespit etti ve geçtiğimiz ay hamiş kaldı ateş ölçme yöntemiyle bende bu ay hem bu yönteme hemde incire başladım bakalım hayırlısı artık... :ehi:

ben de beni niye sormadın diye düşünüyordum kiiiiiii...büyüyor teyzesi.bulantılar geri döndü tekrar.o üzmüyor da işte kanama falan olmasın razıyız bulantılara.sen nasılsın canım?
ŞİRKETİMİZDE HAMİŞLERE ÖZEL TARİFEMİZ BAŞLAMIŞTIRRR:puha:
canım sizleri sormadan geçermiyim hiç;teyzesi kurban olur onub minik ellerine,büyüsün bakalım Allahım sağlıkla büyütsünn inşallahhhh
Evet canim bende öyle düsünüyorum.Esim acele ediyor,bir an önce olmami istiyor ameliyati.Baska hastaneye gidelim filan diyor ama bence böylesi kesinlikle daha hayirli.Zaten bende düsünüyordum,ameliyattan sonra hamile kalma olasiligim yükselir diye ama Dilara nin önerdigi Dr dan sonuclarin gelmesi 3 ay sürecek.O zamana kadar hamile kalip düsük yasamaktansa simdi sabirli olup,saglikli bir hamilelik gecirmek daha mantikli.Ne kadar zaman gitgide daralsada sabrimiz tükensede böylesi daha iyi.
Tabiki canım sağlıklı bir hamilelikolsun diye bunca beklemşsin biraz daha beklemenin zararı yok gelecek meleğini düşünürsen sabrın artar canım benimm...

bende iyiyim canım benimm bulantılara katlanırız gelsin mekleğinde azcık sevelim kısss sağlığıyla beraber canımm benimm..

Geri