Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

LARAM, bencede var bihayır demekki daha emin adımlarla ilerleyeceksin anne olma yolunda 🙂 dualarım seninle inan hayırlısıyla ameliyatında çok güzel geçecek buna inanıyorum ben 🙂

Canim,ben senin profiline mi yoksa özeline mi mesaj birakmistim?Hic hatirlamiyorum🙂Su hastane isleri iyice aklimi aldi basimdan.
O kiz senin msn ini biliyormuydu?Buradaki özeline yada profiline yazamiyor sanirim.Ne yazmis ki,cok merak ettim🙂Ama istersen buraya degilde özelime yada profilime yaz.Buranin kurallarini cigneyipte atimayalim sonra🙂Bu arada tatli tarifi verecektin bana.Unuttugumu sanma🙂Bekliyorum canim...

profilime yazmış canım tatlı tarifini özeline mi istersin umuma açık mı söyleyim? 🙂

Arkadasim oldugun icin tatlim🙂
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa annadıııım

MERYEM ve MRS.M topiğimizin hamiş melekleri sizler nasılsınız bakemmmmm?????

Bebişleriniz,kuzucuklarınız büyüyo mu?annişlerini üzmüyolar demi???:ohh::ohh::ohh::salıncak::salıncak::salıncak:😱rkide:😱rkide:😱rkide:

ben de beni niye sormadın diye düşünüyordum kiiiiiii...büyüyor teyzesi.bulantılar geri döndü tekrar.o üzmüyor da işte kanama falan olmasın razıyız bulantılara.sen nasılsın canım?

LARAM, bencede var bihayır demekki daha emin adımlarla ilerleyeceksin anne olma yolunda 🙂 dualarım seninle inan hayırlısıyla ameliyatında çok güzel geçecek buna inanıyorum ben 🙂
Evet canim bende öyle düsünüyorum.Esim acele ediyor,bir an önce olmami istiyor ameliyati.Baska hastaneye gidelim filan diyor ama bence böylesi kesinlikle daha hayirli.Zaten bende düsünüyordum,ameliyattan sonra hamile kalma olasiligim yükselir diye ama Dilara nin önerdigi Dr dan sonuclarin gelmesi 3 ay sürecek.O zamana kadar hamile kalip düsük yasamaktansa simdi sabirli olup,saglikli bir hamilelik gecirmek daha mantikli.Ne kadar zaman gitgide daralsada sabrimiz tükensede böylesi daha iyi.

Geri