Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
LARAM, bencede var bihayır demekki daha emin adımlarla ilerleyeceksin anne olma yolunda 🙂 dualarım seninle inan hayırlısıyla ameliyatında çok güzel geçecek buna inanıyorum ben 🙂
ben de beni niye sormadın diye düşünüyordum kiiiiiii...büyüyor teyzesi.bulantılar geri döndü tekrar.o üzmüyor da işte kanama falan olmasın razıyız bulantılara.sen nasılsın canım?
LARAM, bencede var bihayır demekki daha emin adımlarla ilerleyeceksin anne olma yolunda 🙂 dualarım seninle inan hayırlısıyla ameliyatında çok güzel geçecek buna inanıyorum ben 🙂
Evet canim bende öyle düsünüyorum.Esim acele ediyor,bir an önce olmami istiyor ameliyati.Baska hastaneye gidelim filan diyor ama bence böylesi kesinlikle daha hayirli.Zaten bende düsünüyordum,ameliyattan sonra hamile kalma olasiligim yükselir diye ama Dilara nin önerdigi Dr dan sonuclarin gelmesi 3 ay sürecek.O zamana kadar hamile kalip düsük yasamaktansa simdi sabirli olup,saglikli bir hamilelik gecirmek daha mantikli.Ne kadar zaman gitgide daralsada sabrimiz tükensede böylesi daha iyi.