Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

cok güzel gecti yaaa amcalarimi halami teyzemi hepzini gördüm, bide kocamin sülalesi var tabii.... Havada cok güzeldi... sayili gün geldi gecti..:ehi:

ne güzellllll sevindim senin adına...

çok istiyorum zaten girmeyi aklım sizlerde oluyo takip ettiğimden beri kaç kişi hamile kaldı çok mutlu oldum sizlerle birlikte

çok teşekkürler, burası gerçekten aile gibi... o yüzden alışkanlık yapıyor 🙂

aaa ne güzel canım, doğru yaaa çok heyecan verici... inşallah sonucun mükemmel çıkar. inşallah bebişin çok iyi gelişmiştir. benim doktorum da bir sonraki ay geldiğinde testini yapalım dedi. yani 5 haziranda, o zaman allah nasip ederse 12 haftalık olacağız.
tam zamanı olacak 12. hafta.ben de o hafta istiyordum.ama anneme gideceğim için 11. hafta yapacam.o yüzden sordum o gün 10+ 3 mü 10+5 mi olacak acaba diye.5 olursa 12.haftaya daha yakın olur:ehi:

oooooooooooooo bu ne kalabalık böleeeee
kızlarr yaa beni tanıyamıyonuz ben nur85😀
ismimi değiştirdim
burada bugün ovulasyon testindeki koyu çizgilerden sonraki 14.günüm ama o testlere inanmıyorum çünkü 21.günmüde tekrar koyu çıkmıştı.neyse işte regl ağrılarımda başladı hayırlısı olsunnn artık napiim yine olmadı gibi 1 yılım bitti kızlar yaaa hiç olmıcakmıııııı acaba diyorum bazen sonrada Rabbim ne yazmışsa o olurr diyorum hayırlıs artıkk

Geri