Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Gördüm mesaji.Sanirim banlanmadan önce yazmis sana.Gec görmen daha iyi olmus bence🙂Daha önce görsen msn ini vermis olurdun ona.Bendende istemisti.Sonra cok sevindim vermemis olmama.Girer girmez istemisti.Bende hemen olmaz,önce az tanisalim demistim.
Canim,bence sen tarifi profilime yazarsan daha iyi olur.Burada sonra bulamam belki.Profilimde bir yere kacmaz nasil olsa🙂Simdiden cok tesekkür ederim tatli gibi tatli arkadasim benim🙂

Evet canim karsilasamadik.Son zamanlarda topigi pek takip edemedim.Sadece ara ara girip profilimde mesaj var mi diye yoklayabildim.
Bende hersey yolunda su an (sanirim).Belki okumussundur,ameliyatim yine bir ay ertelendi🙂

hımmm tamam canım... herşeyin yolunda olmasına sevindim. aaa ameliyatının ertelendiğini okumamıştım sanırım denk gelmemişim. hayırlısı olsun canım.

hayırlısı canım bende ölçüm yapacaktım ama nasip olmadı ama icir felan tamam hayırlısı vesile olur inşallahhhh

kızlar ben geldim🙂
ben yokken neler kaynattınız bakalım🙂))

hoşgeldin canım nasılsın

bende iyiyim canım benimm bulantılara katlanırız gelsin mekleğinde azcık sevelim kısss sağlığıyla beraber canımm benimm..

evet canım tabiki katlanacağım, yeter ki miniğim sağlıkla gelişsin inşallahhh.
inşallah rabbim kucağımıza aldığımız günleri de gösterir ve inşallah sizlere de nasip eder.

canlarım benim az işim var çkmak zorundayım yine gelirim kocamaaaannnnn öpüldünüzzz,hamişlere ve hamiş adaylarına by byyyyyyy!!!

görüşürüz canım öpüyorum...

Canlarim,ben cikiyorum.Hepinizi ayri ayri öpüyorum mucuxx mucuxxx...

görüşürüz canım öpüyorum