selam kızlar.birşeyi merak ettim.burda bi çoğumuz hamile kalmak için uğraşıyoruz.mesela ben tamam bu ay olası günlerde ilişkiye girdim.şimdi adet zamanını bekliyorum.1.sorum 🙂 peki ozamana kadar geçen sürede de ilişkiye girsek bu hamile kalma şansını artırırmı.2.sorum..eğer yumurtlama gününde Allahın izniyle hamile kaldıysam sonraki günlerde girdiğin ilişki bebeğe zarar vermezmi.çünkü ben bu korkuyla yumurtlama gününden sonra ilişkiyi kesiyorum.3.sorum..yada ne bilim mesela bugün bütün gün ev işi yaptım.hemde çok ağır.camları sildim.perdeleri yıkadım.çıkar,as.süpür,sil.pazara gittim malzeme taşııdım.şu an resmen belimin ağrısından kalkamıyorum.yatarak yazıyorum size.düşük tehlikesi yaratırmı bu durum.aklımda beynimde artık bu hamilelik yer etmiş.neye el atsam acaba hamilemiyim.hamileysem bunu yapıyorum düşük olurmu beynimde bunlar dönüyor.daha çok küçük olduğu için bu tip işler yada ilişkiler zarar vermez düşüncesindeyim ama bi tarafımda korkuyor.sizce böyle birşey mümkünmü.bukadar ağır bi temizlik yapmam yanlışmıydı.amA ozamanda her an tetiktemi olmak zorundayız.eskiler hamilelik için bu kadar günleri takip bile etmrzdi.tarlada çalışırdı.bizmi çok kafaya takıyoruz.