selam kızlar....
dun doktora gıttık kızımı cok ozlemıstım oh dedım gorunce.....
cok şukur saglıklı ve hersey yolunda,820 gr.olmus.....26.haftanın ıcındeyız.....şeker taraması da yapıldı sonuclar normal cıktı.....cok sukur sekerım yokmus🙂
kızlar ınsallah ıyısınızdır...sohbet etmeyı özledım sızlerle...ama her bırımız bıryerlere dagıldık ve bırturlu toplanamadık.....ınsallah en kısa zamanda dogumlar baslamadan soyleeeeeeeee guzelce sohbetler etsekkk.....hoscakalın gorusmek uzere....
selam canım...
dün ben de dr a gittim. ama artık ben her hafta dr a gidicem. daha geçen hafta gitmiştik, dün yine gittik. bizde de çok şükür herşey yolunda. kuzucum gitgide büyüyor. 2600 gr olmuş ve doktorum şekerim olmasına rağmen bebeğe etki etmediğini söyledi.şeker var diye NST ye de bağlanıyorum, çok şükür iyi bakalım. bu arada bu şeker konusu benim sinirlerimi çok bozuyor. diyete tam uyamıyorum, sürekli kan ölçülmesi gerekiyor. şeker ölçüm cihazı aldık ama doğruluğundan emin değiliz 🙁((
kızının sağlıklı olmasına ve şekerinin çıkmamasına gerçekten çok sevindim. inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider canım.
çok şükür canım iyiyim ama sadece şekere canım sıkılıyor. bu hafta okula son kez gidiyorum. yani artık işteki son 5 gün. sonra izne ayrılıyorum. valla ben de çok özledim. geldiğimde bazen kimse olmuyor. görüşürüz canım
lalezar mrs m çok geçmiş olsun canlarım dikakt edin kendize
çok sağol canım şükür atlattım...