Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

merhaba kızlar.
öncelikle hayırlı cumalar diliyorum...

uzun zamandır foruma giremedim. iki haftasır işlerim inaılmaz yoğun ve ancak açabildim.
hep aklımdasınız...

geçmişi okuyaya pek vaktim yok, umarım pek birşey kaçırmamışımdır.

gizemlikıs, canım benim Allah yardımcın olsun. 🙁
tekrar tekrar yazıp üzüntünü artırmak istemiyorum. umarım şimdi daha iyisindir.

hazan_11 sen de aramıza hoşgeldin. seninle hiç konuşmadık. ne kadar zamandır bebek istiyorsun?

lara seni de tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin🙂
slm hoşbulduk çok güzel bu form çok hoşuma gitti ben 1.5 yıldır bebiş istiyorum olmuyor

Amin gülüm,ne kadarda güzel dua etmissin...

İnşallah dualarımız kabul olur.

Ben cikiyorum canlarim.Allaha emanet olun,dualarinizda unutmayin...

benim yine işim çıktı ve cevaplayamamıştım. görüşmek dileğiyle canım🙂

selam kizlar hayirli cumalarrr sabirsizim napiyorsun nasilsin 🙂

görüşemedik canım yaaa🙁
işler biraz yoğun ama ben iyiyim çok şükür🙂
inşallah sen de iyisindir bebişinle🙂

[FONT=Times New Roman, Times, serif]Abdullah bin Ömer buyurdu ki: Hâceti olan bir kimse çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri oruç tutsun. Cuma günü temizlenip namaza gitsin. Az veya çok sadaka versin. Namazdan sonra şu duâyı okursa Allahü teâlâ’nın izni ile duâsı kabûl olur.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]wAllahümme innî es’elüke bismike bismillâhirrahmâ<WBR>nirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hû. Âlimül ğaybi veşşehâdeti hüverrahmânürrahî<WBR>m. Ve es’elüke bismike bismillâhirrahmâ<WBR>nirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Ellezî meleet azametühüsse-mâ<WBR>vâti vel arde. Ve es’elüke bismike bismillâhirrahmâ<WBR>nirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hüve ve anet lehül vücûhü ve haşe’at lehül ebsâru ve veciletil kulûbü min haşyetihi en tusalliye alâ Muhammedin ve en tu’tînî hâcetî, diyerek hâcetini söylemelidir.[/FONT]

ahhh ahhh etmedik dua, denemedik yöntem (tüp bebek dışında) kalmadı canım🙂
nasip kısmet meselesi yaaa.
dua etmeyi sonuna kadar devam ettiricez tabi ama ne yaparsan yap boş. kısmet!

slm hoşbulduk çok güzel bu form çok hoşuma gitti ben 1.5 yıldır bebiş istiyorum olmuyor

hımmm inşallah en kısa zamanda kavuşursun canım.
ben 2 yıl, 4 aydır bekliyorum.
zamanı vardır inşallah ve bebişlerimize kavuşuruz🙂

sen kaç yaşındasın? zaman geçiyor falan demişsin de...
ben 30 olcam.

Selam kizlar coktandir ugramamisim buraya umarim iyisinizdir biz kizimla iyiyiz cok sükür oynasip duruyoruz 🙂🙂

oohhh Allah muhabbetinizi artırsın🙂

İnşallah dualarımız kabul olur.

benim yine işim çıktı ve cevaplayamamıştım. görüşmek dileğiyle canım🙂

görüşemedik canım yaaa🙁
işler biraz yoğun ama ben iyiyim çok şükür🙂
inşallah sen de iyisindir bebişinle🙂

ahhh ahhh etmedik dua, denemedik yöntem (tüp bebek dışında) kalmadı canım🙂
nasip kısmet meselesi yaaa.
dua etmeyi sonuna kadar devam ettiricez tabi ama ne yaparsan yap boş. kısmet!

hımmm inşallah en kısa zamanda kavuşursun canım.
ben 2 yıl, 4 aydır bekliyorum.
zamanı vardır inşallah ve bebişlerimize kavuşuruz🙂

sen kaç yaşındasın? zaman geçiyor falan demişsin de...
ben 30 olcam.

oohhh Allah muhabbetinizi artırsın🙂
Ben 82 liyim 18 Kasımda 29 olucam ya ben aslında çooook sabırsızıııımmm daha vakit var tabiki

hadi kasımda artık artsın sayımız kızlarrr inşallah mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize annelik duygusunu nasip etsin hamişlerimizede hayırlı sağlıklı kolay doğumlar versin inşallah birbirimize dua edelim arkadaşlarrr

ALLAH duanı tez vakitte kabul etsin berram 🙂

Tşk yarın dr gitcem zaten 2 ay önce hormon testi yapıldı prolaktin yüksek çıktı 2 aylık tedavi verdi dün ilacım bitti ve dün adet oldum bu ağrılı adet olayınıda söylicem doğru herşeyin bir vakti var ama elimde değil çok sabırsızım ben zaman geçiyor yaş geçiyor korkularım artıyor stres yapıyorum ama umutluyum yinede Sana da Allahım bebişini sağlıklı sıhhatli almak nasip etsin inşallah kaç aylık oldu kız mı erkek mi
doğru cnm insanoğlu işte sabırsızlanıyoruz seni çok ii anlıyorum
buarada duan içinde çok saol 6 aylık olduk çok şükür Allah nasip eylerse bi oğlumuz olcak cnm Rabbim tez vakiite sizede nasip eylesin inş

Geri