YAZGÜLÜM bende seni hamiş olup ortadan kaybolanlardan sanmıştım, özür dilerim böyle düşündüğüm için
senin düşük yaptığını ben bilmiyordum canım çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum, sanırım biliyorsundur mayıs ayında bende bir düşük yaşadım.. baya etkiliyor insanı, ama hayat devam ediyor canım ve hep yeni umutlarımız var, olmalı da..
Aramıza tekrar hoşgeldin diyorum ve inşallah en kısa zamanda tüm bekleyen arkadaşlarımızla birlikte bizlerinde bir bebekle müjdelenmemizi diliyorum rabbimden..
Ah canim benim ben hic sizi durup dururken birakirmiyim o kadar seyler paylastik..
Evet biliyorum canim seninle bir ay arayla dusuk yapmistik.. Insallah yine ikimizde en kisa zamanda hamis oluruz..
O dusuk bile insana ayri bir umut canim benim..insan kendine ondan bile ayri ayri teselli kaynaklari buluyor...
Canımmmmmm
Seni tekrar gördüğüme o kadar çok sevindim ki anlatamam... Ne amaçla uzaklaştığını tahmin etmiştim ama yine de seni çok merak etmiştim.
4 ay sana eminim çok iyi gelmiştir, şimdi tazelenmiş olarak yeniden umutlar taşıyacaksın tabi ki. Tekrar dönmene çoookkk sevindim. Dualarım her zaman seninle ve senin gibi bekleyen arkadaşlarla olacak, inşallah rabbim sizleri de tez vakitte sevindirsin.
Ben de seni çok öpüyorum canım, görüşürüzzz
Canimsin sen benim evet kendimi bu fikirden uzaklastirmam lazimdi bir sure.. Zaten Turkiyeye tatile gelmistim o da baya iyi geldi ve sonunda yep yeni umutlarla tam gaz calismalara basladim
🙂
Sizlerin dualari bizimle olduktan sonra Rabbim bizimde yuzumuzu guldurecektir er yada gec ben inaniyorum..
Optum seni ve minik prensesimizi..
caanım benım, lıstede adını gordum bızım kız gerı donmus dedım.......en son yazısmıstık malum olaydan dolayı...bak bende 6 ay aradan sonra hamıs oldum..darısı senın basına canım aynı olayı yasadık bılıyorsun tatlım....tabıkı dualarım burda anne olmak ısteyen tum arkadaslarım ıcın canım benım... bunun ıcınde sende hep vardın ınan hep aklımdaydın...senı gordugume cok sevındım..hosgeldın tekrar aramıza..yenı umutlarla yenı mutluluklarla hep beraber olacagız ınsallah.... .gorusruz canım....
Tatli cadim insallah bende en kisa zamanda tekrar hamileyim diye haykirabilirim burda.. Bilemiyorum Rabbim ne zaman kismet eder ama insallah uzun bekletmez..
Senin melegin nasil? cinsiyeti bellimi? ay ne guzel dun gibi hatirliyorum burda hamilelik haberi verdiginiz gunleri.. Mrs M'in, senin.. Selzehin.. ne bileyim bir suru kisi var aklimda.. Izgilde hamismis tekrar onada cok sevindim ama eskisi kadar girmiyor galiba degil mi?
INsallah canim.. optum seni
tekrar hoş geldin canım,çok özlemiştim.
Hosbuldum canim insallah ugurlu gelirimde hamislik haberini verirsin bize.. Gunun gecmis cunku.. en son tedaviye baslayacagini yazmistin canim ne oldu? yaptilar mi tedavi?
yazgülümm hoşgeldin tekraradan cnm bnm dularım sen ve tüm bebiş isteyen arkadaşlarımla yüce mevlam nasip eylicek inşallah ve bnm gibi hamiş olan arkadaşlarıma da sağlıkla bebkelrimizi kucaklamayı nasip eylesin her zamna duamdasısnız
Hosbuldum bitanem.. Amin insallah.. Allahim hepimizin yuzunu guldursun en kisa zamanda..
Kızlar eşim sonucu almış 100 gibi bir değer demiş lab.daki uzman kesinleşmesi için 3-4 gün sonra tekrarlamak lazım testi demiş, belirsiz demiş şu an...
Fistigimmm umarim hersey cok cok daha guzel olur bu defa.. 100 deger normal hamile olmayan biri icin cok yuksek bir deger 0-5 arasi hamilelik yok.. 5ten yuksek hamilelik var demek benim bildigim kadari ile.. Insallah melegin annesine sIkI sIkI tutunur tatlim..
Canlarım hepinize çok teşekkür ederim, sanırım dualarınıza daha çok ihtiyacım var şimdi inşallah kanama artmaz ve inşllah değerim yükselir 🙂 HAYIRLISINI YÜCE RABBİM BİLİR YİNEDE 🙂
Insallah artmaz kesilir tumden ve melegin annesine tutunur..
inş cnm arkadaşım bizler buranın eskileriyiz bi lalezar kaldı bizden hamiş olmayan inş oda yazılcak buaya bayram yapcaz burda
siz nasılsınız tatlım güzel prensesinle doğuma az kaldı seninde hayırlısyla şu 20li haftaları bia tlatsak bizde bnm oğluşumda bugün kıpır kıpır maşallah teyzesi muz yedim çoştu bizim yaramaz
bende varim kiz hehe
🙂 Eski toprak oldum tam
😛 senemi doldurdum tescilli anne aday adayiyim
😛
amanda aman yerim senin oglusunu
🙂
Meryemin dediği gibi dr.umu aradım biraz ters konuştu sinir oldum, birşey yok dedi, değer düşük 20 gün sonra tekrar yaptır öyle dedi, falan ters ters konuştu moralimi çok bozdu...
Bilmiyorum biraz daha beklemeye karar verdim ne olacaksa olsun, bu süreç beni üzüyor ve yıpratıyor, teyzemin torunu var hemşire o istanbulda şimdi ve o da hamile, burda özel bir hastanede çalışıyordu, eşimin ameliyat olduğu hast.de, oradaki k.doğumcu da iyiymiş p. tesi günü o burda olacak onunla o doktora gidicez ve şu anda başkada bişi yapmak istemiyorum, dr çok canımı sıktı, ne olacaksa olsun... HAYIRLISINI ALLAHTAN DİLİYORUM, BUNDA DA VARDIR BİR HAYIR..
Bakma sen o doktora benimkide beni sinir etmisti ve degistirdim..Sende degistir gerekirse.. Sonuc her ne olursa olsun doktorlarin boyle umutsuzca konusmasina katlanamiyorum cunku..
sen en guzelini yapiyorsun.. ALLAH'a siginip, ona dualarimizi edelim.. gerisi bos..
lalezarcım canım gecmıs olsun oncelıkle parmagın ıcın....
yazını okudugumdan bu saate kadar dua ettım ınsallah bu sefer tutmusur dıye ve nedense ıcımden olumlu seyler gectı...sakın stres yapma sonucta bugun kesınlık kazanmadıysa yarın kesınlık kazanır...sen can sıkma yeter...hayırlısı ne ıse o olsun.....allahım gonlune gore versın ınsallah....
Yarin hayirli haberini bekliyorum Lalezarcigim..