Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

dünde 45 dk yürüyüş.özellikle yemekten sonraki ilk 1 saat içinde
yürüyüş yapamazsan 10ar kere kol 10ar kere bacak hareketi dedi dr

bol bol su.aklıma gelen şimdilik bunlar.ben hazır meyve suyu falan almıyorum.ketçapta hatta hazır herşeydse şeker var.yemeyince boyum kısalmadı.bebeğimden kıymetli değil hiçbir nimet.boğazıma dikkat ediyorum.inşaallah doğumdan sonra istediğimi yiyecem zaten.bu arada.ailede şeker hastası olanların şeker hastalığına yakalanma riski %30.gebelikte şeker hastası olanlarda da normal şeker hastalığı olma riski anne babasında olanlar gibi oluyor

dünde 45 dk yürüyüş.özellikle yemekten sonraki ilk 1 saat içinde
yürüyüş yapamazsan 10ar kere kol 10ar kere bacak hareketi dedi dr

canım verdiğin bilgiler süper... çok teşekkür ederim. hepsini kaydettim.
yürüyüş sıkıntım yok, okula gidiyorum ya, zaten hareket halinde oluyorum.

bol bol su.aklıma gelen şimdilik bunlar.ben hazır meyve suyu falan almıyorum.ketçapta hatta hazır herşeydse şeker var.yemeyince boyum kısalmadı.bebeğimden kıymetli değil hiçbir nimet.boğazıma dikkat ediyorum.inşaallah doğumdan sonra istediğimi yiyecem zaten.bu arada.ailede şeker hastası olanların şeker hastalığına yakalanma riski %30.gebelikte şeker hastası olanlarda da normal şeker hastalığı olma riski anne babasında olanlar gibi oluyor

evet canım benim dr umun da ilk söylediği şey bol sıvı özellikle su... allah senden razı olsun, iyi oldu bilgilerin.
haklısın canım, biraz sabırla halledeceğiz inşallah. tabiki öncelik bebeklerimiz. ben de dikkat edicem artık, bu listeye göre hareket edicem. tekrar teşekkürler canım.

şimdi gidip sebze yemeği yapmalıyım. görüşürüz çok öptüm.

lalezar canım eskileri okuyordumda inşallah bebek gelmiştir bu sefer.bence kendi doktorunu bekleme.git başka yere.çünkü eğer varsa bu şekilde tehlikedede olabilir.riske atma.

lalezarım gülüm çok sevindim senin adına inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilesindir ve bence öylesin hiç bekleme dr arkadaşların dediği gibi git hemen sabah başka dr tahlillerini yaptır gene ayyy çok mutlu oldum ya inş sımsıkı tutuncak melegin bu sefer sana haberlerini bekliyorum görüşürüz canım byyy 😀

lalezar canım eskileri okuyordumda inşallah bebek gelmiştir bu sefer.bence kendi doktorunu bekleme.git başka yere.çünkü eğer varsa bu şekilde tehlikedede olabilir.riske atma.

lalezarım gülüm çok sevindim senin adına inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilesindir ve bence öylesin hiç bekleme dr arkadaşların dediği gibi git hemen sabah başka dr tahlillerini yaptır gene ayyy çok mutlu oldum ya inş sımsıkı tutuncak melegin bu sefer sana haberlerini bekliyorum görüşürüz canım byyy 😀

Meryemin dediği gibi dr.umu aradım biraz ters konuştu sinir oldum, birşey yok dedi, değer düşük 20 gün sonra tekrar yaptır öyle dedi, falan ters ters konuştu moralimi çok bozdu...
Bilmiyorum biraz daha beklemeye karar verdim ne olacaksa olsun, bu süreç beni üzüyor ve yıpratıyor, teyzemin torunu var hemşire o istanbulda şimdi ve o da hamile, burda özel bir hastanede çalışıyordu, eşimin ameliyat olduğu hast.de, oradaki k.doğumcu da iyiymiş p. tesi günü o burda olacak onunla o doktora gidicez ve şu anda başkada bişi yapmak istemiyorum, dr çok canımı sıktı, ne olacaksa olsun... HAYIRLISINI ALLAHTAN DİLİYORUM, BUNDA DA VARDIR BİR HAYIR..

Geri