Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Meryemin dediği gibi dr.umu aradım biraz ters konuştu sinir oldum, birşey yok dedi, değer düşük 20 gün sonra tekrar yaptır öyle dedi, falan ters ters konuştu moralimi çok bozdu...
Bilmiyorum biraz daha beklemeye karar verdim ne olacaksa olsun, bu süreç beni üzüyor ve yıpratıyor, teyzemin torunu var hemşire o istanbulda şimdi ve o da hamile, burda özel bir hastanede çalışıyordu, eşimin ameliyat olduğu hast.de, oradaki k.doğumcu da iyiymiş p. tesi günü o burda olacak onunla o doktora gidicez ve şu anda başkada bişi yapmak istemiyorum, dr çok canımı sıktı, ne olacaksa olsun... HAYIRLISINI ALLAHTAN DİLİYORUM, BUNDA DA VARDIR BİR HAYIR..

canım benim kıyamam sana dr ne bilsin bizim için ne kadar degerlı bı konu oldugunu ne kadar hassaslastıgımızı kafamızda ne buyuk bı yerı oldugunu? takma sen onu dedıgın gıbı baska bı doktora git... dualarımı senınle ve mercimeginle

RABBİM BUYUK HAYIRLISI OLSUN VE HAYIRLI OLAN KALBIMIZDEN GECEN OLSUN aminnn

canım benim kıyamam sana dr ne bilsin bizim için ne kadar degerlı bı konu oldugunu ne kadar hassaslastıgımızı kafamızda ne buyuk bı yerı oldugunu? takma sen onu dedıgın gıbı baska bı doktora git... dualarımı senınle ve mercimeginle

RABBİM BUYUK HAYIRLISI OLSUN VE HAYIRLI OLAN KALBIMIZDEN GECEN OLSUN aminnn

Sağol evet onun için sadece para kaynağıyız tabikide, bunların hepsi böyle yaaa, kime güveneceğimi şaşırdım..

Amin canım güzel dileklerin içinde..

okudum tatlım hayrılı haberi alınca o doktoruda burda topa tutarız :deli:sen uzulme yuksek tut moralını

Bilmiyorum valla beni umutsuzluğa sürükledi, sanki kendi kendime uyduruyormuşum gibi havalarda söyledi, ona sinirimden mutfakta yemek yapıyordum parmağımı kestim hemde çok derin koca bi parca et kalktı, hemen bastırdım yoksa hemen şarrr diye kan fışkırdı, eşimde evde yoktu aradım geldi acile gittik parsuman yapıldı, bide tetanos aşısı oldum...

Bilmiyorum valla beni umutsuzluğa sürükledi, sanki kendi kendime uyduruyormuşum gibi havalarda söyledi, ona sinirimden mutfakta yemek yapıyordum parmağımı kestim hemde çok derin koca bi parca et kalktı, hemen bastırdım yoksa hemen şarrr diye kan fışkırdı, eşimde evde yoktu aradım geldi acile gittik parsuman yapıldı, bide tetanos aşısı oldum...
Lalezarcim yazindan bile ne kadar stresli oldugun anlasiliyo.uzulme bu kadar belki hamilesin su an bebegine zarar veriyosundur. Hem doktor sacmaladi diye onun dedigi olmak zorunda degil.

güvenme zaten.. sen şimdi küçücük bi melek için dua et

Etmek istiyorum ama içime kuşku düştü bi kere..

Lalezarcim yazindan bile ne kadar stresli oldugun anlasiliyo.uzulme bu kadar belki hamilesin su an bebegine zarar veriyosundur. Hem doktor sacmaladi diye onun dedigi olmak zorunda degil.

Evet canım anlaşılıyor değil mi, onun saçmalaması beni nasıl yıprattı bilemezsin, çünkü hiç böyle bir cevap alacağımı sanmıyordum, gidince o kadar nazikti ki bize..

geçmiş olsun canımmm 🙁(((
lalezar sana hiç yakısıoymu?? senkı bızım umut kaynagımız degılmısın?? ki verecek olan ALLAHÜ teala sen sebebını işledin rahat için doktora ne ddüsüyo????? yıpratma kendını üzmeee lütfen yarın gıt baska bı doktora varsada yoksada ıcın rahat etsın

Geri