Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet canım daha catlamamış dedi senin nasıl yumurtan gözükmediki 😕
evet hiç görünmedi.13. günümdü enteresandı yani.ama geçen sayfalarda yazmıştım ilter bana cevap vermişti aynısı onda da olmuşmuş.çatlamıştır demişler ona da o zaman görünmüyormuş demekki.demişki bügün yarın öbürgün ilişki.🙂
ya şu ultrason aletinden her evliye verseler neler olup bitiyor hergün baksak 🙂

hadi bakalım inşallah bu arada sen kendini daha iyi anlarsın çünkü bi gebelik geçirmişsin ya.ben deki durumlar tamamen karanlığa taş 🙂 🙂

ya canım tabi öylede gene hamile klanlar bile öncden yanılıyor psikilojik olsun yada bu ay hamile oldugunu kafasında kuruyoz psikoljik olarak mide bulntısı çekiyoruz yada başka belirtiler tamam hamileyiz diyoz en iyi eşlerimiz vala adetmiyim hamilemiyim dertleri yok :huhe:

evet hiç görünmedi.13. günümdü enteresandı yani.ama geçen sayfalarda yazmıştım ilter bana cevap vermişti aynısı onda da olmuşmuş.çatlamıştır demişler ona da o zaman görünmüyormuş demekki.demişki bügün yarın öbürgün ilişki.🙂
ya şu ultrason aletinden her evliye verseler neler olup bitiyor hergün baksak 🙂

alalım canım bizde 🙂 🙂 adet olana kadar ben valla ilişkiye devam ediyorum ara vermeden napayım kıs bebiş olana kadar böyle :huhe::huhe:

sılam nisa heyecanını anlıyorum.ben üç ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan.bi kere ağrın çok olcak (bel özellikle)hem yumurtlarken hem yumurtan çatlarken.sabırlı ol tamam mı?ben de işe yaramamıştı ama inşallah senin dermanın olur.bir de canım klomenden sonra biraz adet düzenin değişir.herkeste aynı olmuyor ama ben tecrübelerimi paylaşayım dedim.
elanazcım bilgi için çok teşekkürler birçok etkisi olabiliyormuş evet doktorumda uzun uzun anlattı sonuçlarınıda tabi yani olmayabilir dedi kendini şartlama dedi ama ben eşimdede bendede bir sorun olmadığını öğrenince acayip rahatladım yani kafam rahat çok şükür bebeğide Rabbim ne zaman verirse artık beklicez 🙂
inşallah bizim gibi bekleyen herkes hamiş haberini tez zamanda alır :yumurta:

Geri