Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ALLAHIM SEN BİZİM TOPİGİMİZİ NAZARLARDAN SAKLA :nazar: kimseler gelmiyor yada ben varken denk gelmiyoruz heyyyyyyyyyyyyyyy gelin artık bak ben çeldüm :huhe: :hhh:

sılam nisa heyecanını anlıyorum.ben üç ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan.bi kere ağrın çok olcak (bel özellikle)hem yumurtlarken hem yumurtan çatlarken.sabırlı ol tamam mı?ben de işe yaramamıştı ama inşallah senin dermanın olur.bir de canım klomenden sonra biraz adet düzenin değişir.herkeste aynı olmuyor ama ben tecrübelerimi paylaşayım dedim.

Son düzenleme:
lalezar muhtemelen şu an hastanededir eşi de ameliyattan çıkmıştır.inşallah sorunsuz atlatmışlardır.hayırlısıyla meleklerine kavuşurlar inşallah.biz de yarın atlatalım yarabbim sen büyüksün.

ayyy inş canım agzından bal damlıyor ya belin agrıyor bugün ama bakalım bikaç kere bulantımda oldu ama inş hamişimdir :yumurta:
ya gizemli kıs kendimi dinlemekten bıktım usandım diyorumki ay bekarken ya da bebek düşünmezken ne rahatmışım.şimdi yumurtlama günü adet günü yok şuram ağrıdı bi sancı var bilmem ne.bu sefer oldu mu acaba.çok sinir ya.

Geri